Miten mukaan kokeilemaan

AIKUISTEN RYHMÄLIIKUNTA

Kokeilulipuke

Seuran oma kokeilukortti aikuisliikkujille.

Viikon aikana voit maksutta kokeilla viidellä eri kalenterin ryhmäliikuntatunnilla (peräkkäiset tunnit lasketaan yhdeksi kerraksi).

Lipukkeita saat jumpilta tai voit leikata sen mukaasi jumppakalenterin vierestä. Suosittelemme lataamaan sähköisen kokeilukortin myClubista.

Voit käyttää yhden kokeilulipukkeen kauden aikana silloin kun se sinulle parhaiten sopii. Jos käytät paperilipuketta, täytä lipukkeeseen omat tietosi ja anna se osa ohjaajalle. Ohjaaja kirjaa puumerkkinsä ja päivämäärän sinulle jäävään osaan. Jos käytät sähköistä lipuketta, näytä qr-koodia ohjaajalle.

Tunneille ei tarvitse erikseen varata paikkaa. Katso tunnit täältä: https://palokanilo.fi/aikuisten-kalenteri/

Kysy lisää:

Mirva Martikainen

mirva[at]palokanilo.fi

045 639 6553

LASTEN JA NUORTEN HARRASTELIIKUNTA

Lapset ja nuoret voivat kokeilla kaksi (peräkkäistä) kertaa ennen sitoutumista. Ryhmiin tulee ilmoittautua, jotta ohjaajalla on tarvittavat tiedot ja ryhmät eivät tule liian täyteen. Jos lapsi ei halua jatkaa harrastuksessa, tulee ilmoittautuminen perua heti toisen viikon jälkeen ja kokeilusta maksetaan vain käydyt kerrat (6,5€/kerta).  Katso vapaat paikat ja ilmoittaudu mukaan.

Kysy lisää:

Mirva Martikainen

mirva[at]palokanilo.fi

045-6396553

KILPA- JA VALMENNUSTOIMINTA

Kilpailu- ja valmennustoimintaan voi tulla mukaan myös kesken kauden! Katso kaikki joukkueet.

Valmennusryhmissä toiminta on tavoitteellisempaa kaikki joukkueet tähtäävät esiintymisiin/kilpailuihin omassa lajissaan. Lajeina Palokan Ilossa akrobatiavoimistelu, joukkuevoimistelu, rytminen voimistelu, tanssi ja tanssillinen voimistelu.

Ole rohkeasti yhteydessä ja sovi oma kokeilutreenisi:

Marika Virtanen

marika[at]palokanilo.fi

050 382 6063