Valmennusryhmät

Seurassamme on 14 valmennusryhmää, joissa harjoittelu on harrasteryhmiä tiiviimpää. Harjoituksia ryhmillä on 2-5 kertaa viikossa. Lajeina joukkueilla on joko joukkuevoimistelu, tanssillinen voimistelu, showtanssi, katutanssi tai akrobatiavoimistelu. Valmennusjoukkueista kaikki esiintyvät aktiivisesti eri tapahtumissa ja suurin osa myös osallistuu lajinsa kilpailuihin.

 

Palokan ilon valmennusryhmissä tavoitteena on tarjota laadukasta kilpa- ja harrastetoimintaa voimistelijan/tanssijan hyvinvointi edellä. Haluamme luoda harrastajille edellytykset harrastamiseen lajin parissa mahdollisimman pitkään. Palokan ilon viiden kilpalajin välillä tehdään tiivistä yhteistyötä. Joka kausi järjestetään yhteinen treenipäivä, jossa harjoitellaan yhdessä kaikkien lajien ryhmien kesken monipuolisesti eri valmentajien kanssa. Treenipäivissä luodaan seuran ryhmien välille hyvää yhteishenkeä ja yhteistyötä tehdään myös kauden aikana eri joukkueiden ja lajien välillä. 

Haluamme pitää tavoitteellisessa harjoittelussa voimistelijoiden/tanssijoiden harjoitusmäärät kohtuullisina ja mahdollistaa monipuolisen harjoittelun (esim. useammat harrastukset). Lajin vaihtaminen seuran sisällä on mahdollista missä vaiheessa harrastusuraa tahansa. 

Haluamme olla luomassa tervettä harrastuskulttuuria ja tukea voimistelijoiden/tanssijoiden yksilöllistä kehittymistä lajissa yhteistyössä vanhempien kanssa.

Seuramme arvot Ilo, Laatu ja Osallisuus näkyvät jokaisella treenikerralla. Sen lisäksi, että toiminnassa halutaan säilyttää liikunnan ilo ja riemu ovat seuramme kaikki ohjaajat koulutettuja Voimisteluliiton valmennuskoulutuksissa sekä haluamme luoda edellytykset sille, että harrastajan ääni tulee kuuluviin niin treeneissä, kuin seuran arjessa. Palokan ilon toimintaa pyörittää kuuden päätoimisen työntekijän lisäksi yli 40 osa-aikaista ohjaajaa ja valmentajaa. 

 

Tiedustelut

toimisto[at]palokanilo.fi

Sovi kokeilusta joukkueissa: toimisto[at]palokanilo.fi

Lisätietoa:

JOUKKUEVOIMISTELU

STARA -joukkueet

Team Cimonella (16-17-synt.) 2krt/vk

 

8-10-vuotiaat

Team Camomilla (14-15-synt.) 2-3krt/vk

 

Yli 10-vuotiaat

Team Cecilia (12-13-synt.) 3krt/vk

Team Celina (11-12-synt.) 3-4krt/vk

 

 

 

 

TANSSILLINEN VOIMISTELU JA TANSSI

Team Fiorella (16-18-synt.) 1-2krt/vk

Team Fannie (13-15-synt.) 2-3krt/vk

Felicia (14-17v.) 2-3krt/vk

Felinda (n. 18-55v.) 1krt/vk

 

Katutanssi Streetminit (10-12v.) 2krt/vk

 

AKROBATIAVOIMISTELU

Toppitiimi (5-7v.)

Mirella (8-15v.) 2-3krt/vk

Mimosa (8-15v.) 3-4krt/vk

Marabella (8-15v.) 4-5krt/vk