Aikuisten ryhmäliikunta


Ajankohtaisia:

Kiristyneen koronatilanteen takia kaikki yli 18-vuotiaiden harrastustoiminta kaupungin tiloissa on keskeytetty 31.1. asti. Harmillinen juttu, mutta ei anneta rajoitusten pysäyttää meitä!

Kalenterimerkinnässä on linkki, mistä pääsee mukaan kätevästi klikkaamalla. Kortit katsotaan normaalisti tunnin alussa, joten kannattaa ilmoittautua niin ohjaajan on helppo merkitä teidän osallistujiksi. Jos joku haluaa mukaan kertamaksulla, MobilePay toimii numerolla 74472. Kertamaksu ulko- ja etätuntien kertamaksu on 5€.  Katso ohjevideo ilmoittautumiseen ja Jitsin käyttöön tästä.

Ilmoittaudu ulkotunnille viim. 2h ennen  tunnin alkua myClubissa tai viestillä numeroon 045-6396553. Jos tunnille ei ole minimimäärää ilmoittautuneita (4 hlöä) tai pakkasta on yli 15 astetta, se ei toteudu. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan myClub-tapahtuman otsikossa.
31.1. jälkeen tunnit jatkuvat sisätiloissa sunnitelman mukaan. 
Lisätiedot: mirva@palokanilo.fi tai 045-6396553

 


ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin.

Jumppakortti on uusi, joko sähköinen omalla myClub-tililläsi tai tulostettuna. Ohjaaja tarkastaa korttisi QR-koodin tunnin alussa. Samalla osallistumisesi kirjautuu myClubiin ja voit tarkastella aktiivisuuttasi. 

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€. (Mobile Pay 74472)

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset muutokset sekä toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, sekä myClub-sovelluksesta. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.