Aikuisten ryhmäliikuntaAjankohtaisia:

  • Aikuiset mukaan Gymnaestradaan ensi kesänä, huikea reissu luvassa! Katso lisätiedot täältä.
  • Merkkaa kalenteriin ILOn aikuisten pikkujoulut 18.12. klo 14 Jokelassa. Ohjelmassa jouluiset tanssit mainioiden ohjaajiemme  tahtiin sekä glögipilatesta.

ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin.

Jumppakortti on uusi, joko sähköinen omalla myClub-tililläsi tai tulostettuna. Ohjaaja tarkastaa korttisi QR-koodin tunnin alussa. Samalla osallistumisesi kirjautuu myClubiin ja voit tarkastella aktiivisuuttasi. 

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€. (Mobile Pay 74472)

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset muutokset sekä toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, sekä myClub-sovelluksesta. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.