Aikuisten ryhmäliikunta


Ajankohtaista infoa

Suosittelemme ilmoittautumaan tunneille myClubin tapahtumaan edellisenä päivänä, viim. 2h ennen tunnin alkua. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan myClub-tapahtuman otsikossa. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös viestillä numeroon 045-6396553. Tilat ovat rajalliset ja ilmoittautumisella varmistat paikkasi tunnilla.

Kokeilijoiden ei tarvitse varata paikkaa, tupsahdat vaan tunnille! Voit tutustua maksutta viidelle tunnille viikon aikana uusille lataamalla sähköisen kokeilulipukkeen. Syötä järjestelmään tietosi, se ei sido sinua vielä mihinkään.

Mirva antaa mielellään lisätietoja ja auttaa alkuun. Laitahan viestiä mirva@palokanilo.fi tai 045-6396553

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Mukaan tarvitset oman alustan, juomapullon ja jumppatossut. Muut välineet löytyvät saleilta.

Jumppakortti on joko sähköinen omalla myClub-tililläsi tai tulostettuna. Ohjaaja tarkastaa korttisi QR-koodin tunnin alussa ja/tai piippaa ilmoittautuneet. Samalla osallistumisesi kirjautuu myClubiin ja voit tarkastella aktiivisuuttasi.

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€. (Mobile Pay 74472)

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset muutokset sekä toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, sekä myClub-sovelluksesta. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.