Kaikki tunnit, rajaton- ja sarjakortti

Nyt päästään myös sisälle!

Kalenterissa Pumppi torstaisin klo 16.45-17.45 Palokan liikuntahallilla ja

Perhetemppuilu lauantaisin klo 10-11 Keski-Palokan koulun liikuntahallilla

Kesän rajaton

1.6.-15.8. 55€/45€

Sarjakortti ulko- ja etätunneille 10 kertaa 35€, 15 kertaa 50€.

Kortti on voimassa vuoden. Ulkokortilla sisätunneille kahdella merkinnällä.

Sarjakortti sisätunneille 10 kertaa 70€, 15 kertaa 99€

(Jäsenmaksu 2021 15€)

Kertamaksu ulkona 5€, sisällä 10€.

 

 

Kotitreenit

Meiltä löytyy nettimateriaaleipaketti, joka on koottu sivustolle. Tarjolla on huima määrä erilaisia tunteja, tansseja, lihaskuntoa, kehonhuoltoa, juoksukoulua jne. Jos olet oikeutettu salasanaan, eikä sinulla ole sitä, laita viestiä mirva@palokanilo.fi / 045-6396553.

Jos haluat hankkia pelkän nettimateriaalin vuodeksi 2021, ilmoittaudu tästä. Hinta 20€ (+jäsenmaksu 2021 15€)

ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin. Jos et ole vielä saanut korttia, ota kuitti paperilla tai kännykän näytöllä. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€. (Mobile Pay 74472)

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot ja toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, ILO-kalenterista. Myös mahdolliset muutokset päivitetään tähän kalenteriin. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Halutessasi voit liittyä ILO-tekstiviestiryhmään tai WhatsApp-vastaanottajalistalle lähettämällä viestin Viesti ja nimesi numeroon 045-6396553, josta saat viestin mahdollisista muutoksista.

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.

Huom! Lomaviikoilla poikkeuskalenteri!