Aikuisten ryhmäliikunta


Ajankohtaisia:

Kesä on pian täällä! Nyt kevättarjouksena rajatton kortti 7.8. asti 65/55 € (+jäsenmaksu v. 2020 20€) Hanki korttisi nyt ja aloita jumppaaminen nyt!

Tunnit ja mahdolliset muutokset päivitetään mClubin kalenteriin tämän sivun yläreunaan, etusivulle ja näet tunnit myös myClubin sovelluksesta.

Ilmoittaudu ulkotunnille viim. 2h ennen  tunnin alkua myClubissa tai viestillä numeroon 045-6396553. Jos tunnille ei ole minimimäärää ilmoittautuneita (4 hlöä). Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan myClub-tapahtuman otsikossa.
Mukaan tunnelle voimassa olevilla jumppakorteilla tai kertamaksulla 5€ (ulkona) ja 10€ (sisällä) (MobilePay 74472)

Kotitreenit: Livetuntien lisäksi tarjoamme jäsenillemme mahtavan paketin kotitreenejä, jotka voit jumpata omassa olohuoneessa aina normaalijumpan aikaan tai silloin kun sinulle sopii parhaiten. Seuran jäsenmaksu vuonna 2022 on 20€. Kalenterimerkinnässä on linkki, mistä pääsee mukaan kätevästi klikkaamalla. Salasana tunneille on lähetetty sähköpostilla harrastajille. Jos sinulla ei ole salasanaa, lähetä viestiä Mirvalle 045-6396553 tai mirva[at]palokanilo.fi. Kotitreenejä kootusti löytyy täältä.

Lisätiedot: mirva@palokanilo.fi tai 045-6396553 (Lomautettuna 11.2. alkaen. Sen aikana lisätietoja toimisto@palokanilo.fi)

 


ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin.

Jumppakortti on uusi, joko sähköinen omalla myClub-tililläsi tai tulostettuna. Ohjaaja tarkastaa korttisi QR-koodin tunnin alussa. Samalla osallistumisesi kirjautuu myClubiin ja voit tarkastella aktiivisuuttasi. 

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€. (Mobile Pay 74472)

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset muutokset sekä toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, sekä myClub-sovelluksesta. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.