Ryhmäliikuntakalenteri

Tuntikuvaukset ja lisätiedot avautuvat klikkaamalla tunnin nimeä sähköisessä kalenterissa . 

Tuntien värikoodit:

Vihreä = Tehotreeni, hapenottokykyä ja lihaskuntoa

Punainen = Tanssillinen

Keltainen = Lihaskunto

Sininen=Kehonhuolto

 

Loppukausi alehintaan, syyskausi 5.1.2021 asti!

Loppukausi nyt alehintaan!

ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta Taulumäeltä Puuppolaan. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin. Jos et ole vielä saanut korttia, ota kuitti paperilla tai kännykän näytöllä. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€.

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot ja toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, ILO-kalenterista. Myös mahdolliset muutokset päivitetään tähän kalenteriin. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Halutessasi voit liittyä ILO-tekstiviestiryhmään tai WhatsApp-vastaanottajalistalle lähettämällä viestin Viesti ja nimesi numeroon 045-6396553, josta saat viestin mahdollisista muutoksista.

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.

Huom! Lomaviikoilla poikkeuskalenteri!