Ryhmäliikunnan harrastussääntö

JÄSENREKISTERI JA ILMOITTAUTUMINEN
Aikuisten liikuntaan ilmoittaudutaan hankkimalla jumppakortti myClubin korttikaupasta. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa sovittuun päättymisaikaan asti.

Jäsen on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Muuttunut osoite, puhelinnumero ja sähköposti on ilmoitettava mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen laskutus[at]palokanilo.fi tai muokattava itse Jäsenohjelmaan. Jos lasku ei tule perille väärän
sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi. Omia laskujaan voi seurata myClubissa selaimessa tais sovelluksessa.

JUMPPAKORTIT

Kaikki kortit vaativat jäsenmaksun.

Rajattomalla kortilla voit jumpata niin paljon kuin haluat. Rajattomalla pääsee kaikille ryhmäliikuntakalenterin tunneille.

Päiväkortti käy kaikille ennen ko 16 päättyville tunneille.

  • Kortti on henkilökohtainen. Seuratoimijoilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistusta tarvittaessa.
  • Vaatii jäsenyyden ja oikeuttaa jäsenetuihin. Jäsenmaksukortti tulee valita erikseen ilmoittautumisen yhteydessä. Jos korttia ei ole valittuna, seura laskuttaa sen myöhemmin. Ei sisällä vakuutusta.
  • Sopimus jatkuu automaattisesti sopimuskauden päättyessä voimassaolevan hinnaston mukaisesti.  
  • Jos et halua jatkaa, ole yhteydessä toimistoon (mirva at palokanilo.fi). Sopimuksen voi myös irtisanoa itse myClubissa viimeistään 30 vrk ennen sen päättymistä tai ennen uuden laskun muodostumista.
  • Jos haluat maksaa kerralla pidemmän aikavälin esim. henkilöstöeduilla (Smartun, Edenred, E-passi) ole yhteydessä mirva at palokanilo.fi.
  • Kortti voidaan jäädyttää tarvittaessa lääkärintodistuksella. (Ks. kohta poissaolot alempana)
  • Kortti tulee myClub-käyttäjätilille ja sovellukseen, jonka voi ladata maksutta. Kortin voi myös tulostaa itse tai toimistolla paperille.

 

Sarjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikilla ryhmäliikuntatunneilla sekä kursseilla. Sarjakortti on voimassa vuoden. Myös sarjakortti uusiutuu automaattisesti voimassaolokauden päättyessä tai käytettyjen kertojen loppuessa.

Tunnin ohjaaja käy sähköiset jumppakortit läpi piippaamalla. Jos olet etukäteen ilmoittautunut tunnille, qr-koodia ei tarvita. Myös nimellä pääsee mukaan.

 

LASKUTUS
Lasku kausimaksusta ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä laskussa olevalle tilille viitenumeroa käyttäen. Erääntyneet laskut lähtevät Visma Amilin muistutettavaksi/perittäväksi ja perintäkulut tulee maksaa heille. Mikäli lasku, joka on maksettu esimerkiksi väärällä viitenumerolla, lähtee tämän vuoksi perintään on laskun maksaja vastuussa mahdollisista perintäkuluista. Erillisen maksusuunnitelman osalta tulee olla yhteydessä Visma Amiliin.

Laskun saaja on velvollinen tarkistamaan laskun ennen maksua ja olemaan yhteydessä laskun virheistä ennen maksua. Maksettu lasku ei ole hyvityskelpoinen.

Laskutukseen voit olla yhteydessä laskutus[at]palokanilo.fi.

POISSAOLOT
Pidemmissä sairauspoissaoloissa (yli kolme viikkoa) tulee olla yhteydessä Mirva Martikaiseen (mirva[at]palokanilo.fi) kortin jäädyttämiseksi. Jokainen tapaus käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä ja päätöstä varten on toimitettava lääkärintodistus. Omavastuuajalta (kolme viikkoa) ei maksuhyvityksiä tehdä. Maksujen palautuksista peritään aina 10€ toimistomaksu.

VAKUUTUKSET
Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

SEURAN VASTUU

Palokan Ilo sitoutuu tarjoamaan harrastustoimintaa ennen kauden alkua sovituin ehdoin. Mikäli tilanne esim. salivuorojen tai muiden seurasta johtumattomien olosuhteiden vuoksi muuttuu, pyritään tunteja korvaamaan mahdollisuuksien mukaan, aina tämä ei ole mahdollista. Maksuhyvityksen katsotaan tapauskohtaisesti näissä tilanteissa, mikäli toimintaa ei ole pystytty toteuttamaan ollenkaan.

Muutokset ryhmäliikunnan viikkokalenteriin ovat mahdollisia kesken kauden, esimerksiksi sali-/ohjaajatilanteen, kävijämäärien ja saadun palautteen mukaan.

Mikäli toimintaa ei pystytä toteuttaamaan seurasta johtumattomista syistä, pyritään tarjoamaan korvaavaa toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli toimintaa ei pystytä järjestämään olleenkaan katsotaan maksuhyvitykset tapauskohtaisesti.

Päivitetty 15.5.2024: tarkennettu laskutus kohtaa.