LAJIT

Laadukas lasten voimistelu

Palokan ilossa kaikki alle 12-vuotiaiden ryhmät kuuluvat Voimisteluliiton strategian mukaisesti Voimistelukouluun. Lasten ryhmissä lapsi on aina keskiössä. Perusliikuntataitojen ja voimistelun alkeistaitojen oppiminen tapahtuu leikin kautta, laadukkaassa ohjauksessa tai valmennuksessa, panostaen lasten innostumiseen ja onnistumisen kokemuksiin. Tavoitteena on saada lapsi tunnistamaan omat vahvuutensa, innostumaan liikunnasta, löytämään oman tapansa liikkua ja ponnistamaan Voimistelukoulusta juuri omannäköiselle liikkujan polulle voimistelun, tanssin tai muun lajin parissa.

Seuramme arvot ilo, laatu ja osallisuus näyvät jokaisella tunnilla. Laadukkaassa lasten voimistelussa koulutettu valmentaja tai ohjaaja suunnittelee harjoitukset siten, että ne tukevat lapsen psyykkistä ja fyysistä kasvua sekä kehitystä turvallisessa ympäristössä.

Akrobatiavoimistelu

Akrobatiavoimistelua ILOssa voi harrastaa harraste- sekä kilparyhmissä.

Katso ryhmät

Freegym ja Ninjagym

Freegym on isompien juttu ja Ninjagym nuoremmille. Ninjagym ja Freegym yhdistävät voimistelun, parkourin, voimaharjoittelun sekä huikeimmat temput.

Katso ryhmät

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelun voi aloittaa jo 3-vuotiaana ja siirtyä myöhemmin esiintyviin/kilpaileviin ryhmiin.

Katso ryhmät

Perheliikunta

Perheliikuntaryhmissä liikutaan yhdessä koko perheen kanssa. Tunneille pääsee aikuisten ryhmäliikunnan kortilla tai kertamaksulla koko perheen voimin.

Katso ryhmät

Rytminen voimistelu

Rytmistä voimistelua voit tehdä joukkuevoimistelun ohessa.

Katso ryhmät

Tanssi

Lajeina baletti, showtanssi (dancemix) ja katutanssi.

Lue lisää

Tanssillinen voimistelu

Tanssillista voimistelua voi harrastaa 6-vuotiaasta aina vanhuusiälle asti.

Katso ryhmät

Telinevoimistelu

Telinevoimistelun voi aloittaa 3-vuotiaana temppuiluryhmästä.

Katso ryhmät