Aikuisten ryhmäliikunta

Rajaton jumppakortti kesäksi

Hanki rajaton kesäkortti kampanjahinnalla 69€ + jäsenmaksu

Lue lisää: Rajaton jumppakortti kesäksi

 

Ajankohtaista infoa

Suosittelemme ilmoittautumaan tunneille myClubin tapahtumaan edellisenä päivänä, viim. 2h ennen tunnin alkua. Mahdollisesta peruutuksesta ilmoitetaan myClub-tapahtuman otsikossa. Voit tarvittaessa ilmoittautua myös viestillä numeroon 045-6396553. Tilat ovat rajalliset ja ilmoittautumisella varmistat paikkasi tunnilla.

Kokeilijoiden ei tarvitse varata paikkaa, tupsahdat vaan tunnille! Tarkasta tunnin toteutuminen aina kalenterista. Uudet harrastajat voivat tutustua maksutta viidelle tunnille viikon aikana lataamalla sähköisen kokeilulipukkeen. Syötä järjestelmään tietosi, se ei sido sinua vielä mihinkään. Jos kokeilet ILO-setelillä, ei muuta kuin tulet vaan. Varmista kuitenkin kalenterista tunnin toteutuminen.

Mirva antaa mielellään lisätietoja ja auttaa alkuun. Laitahan viestiä mirva@palokanilo.fi tai 045-6396553.

 

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Mukaan tarvitset oman alustan, juomapullon ja jumppatossut. Muut välineet löytyvät saleilta.

 

Jumppakortin voit hankkia täältä, korttikaupasta. Kun valitset kortin, saat laskun sähköpostiisi tai pääset maksamaan sen verkkopankissa. Varsinainen kortti on joko sähköinen omalla myClub-tililläsi/sovelluksessa tai tulostettuna. Suosittelemme sovelluksen lataamista. Sieltä voi katsoa tulevat tunnit, varata kätevästi paikat tunneille, katsoa tiedotteet, laskut ja seurata omaan aktiivisuutta.

Ohjaaja tarkastaa korttisi QR-koodin tunnin alussa ja/tai piippaa ilmoittautuneet. Samalla osallistumisesi kirjautuu myClubiin.

Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 12€ / ulkona 7€. (Mobile Pay 74472) Voit maksaa sähköisillä maksutavoilla (MobilPay, E-passi, Smartum jne.), mutta käteinen ja fyysiset setelit eivät käy. Jos haluat maksaa esim. E-passilla, Edenredillä tai Smartumilla, tee maksu normaaliin tapaan maksutapasi sovelluksella. Tieto maksusta tulee seuralle ja merkitsemme laskun summan maksetuksi. Jos maksat muun kuin laskulla näkyvän summan, maksa loppuosa laskun viitellä verkkopankistasi.

 

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Ajantasaiset tiedot sekä mahdolliset muutokset sekä toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta, sekä myClub-sovelluksesta. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

 

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.

Ryhmäliikunnalla on myös oma Instagram-tili @iloliikkuu. Sieltä löytyy liikevinkkejä, haastatteluja tietoa ja paljon muuta. Pistähän seurantaan!