AIKUISET

TERVETULOA MUKAAN LIIKKUMAAN RYHMÄLIIKUNTATUNNEILLEMME!

  • Aikuisten jumpissa tärkeintä on liikunnan ilo ja kunnon kohoaminen.
  • Rajattomalla kortilla voit jumpata niin paljon kuin jaksat.
  • Jumpalle ei tarvitse erikseen varata paikkaa, riittää kun tulet ajoissa paikalle.
  • Ohjaajat ovat koulutettuja ja liikkeet neuvotaan tekemään turvallisesti.
  • Jumppa kuitenkin aina oman tunnon ja kunnon mukaan!
  • Aikuiset pääsevät jumppaamaan myös tapahtumissa, kuten Syys- ja TalviStarteissa kauden alussa.

Aikuisten liikuntaan liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä seuratoiminnanjohtaja Mirva Martikaiseen (mirva@palokanilo.fi, 045 639 6553).

Ohjeet jumpalle – Aikuiset

1.  Tule jumpalle ajoissa, aina vähintään 5 minuuttia ennen jumpan alkua. Jumppa alkaa aina lukujärjestyksen mukaan, joten jos myöhästyt jumpasta, et välttämättä pääse enää sisälle. Ulko-ovia ei saa teljetä auki, koska se aiheuttaa hälytyksen.

2.  Jokaiselta jumppapaikalta löytyy omat pukuhuoneet sekä naisille, että miehille. Pukuhuoneissa on aina wc:t sekä suihkut.

3.  Jumpalle tarvitset mukaan jumppamaton ja juomapullon. Myös sisäkengät ovat monella jumpalla tarpeen. Huomioithan, että sisäkengistä ei saa jäädä jälkiä lattioihin.

4.  Joskus jumpassa käytetään välineitä, kuten kuminauhoja tai keppejä. Niitä on seuralla reilusti, mutta halutessasi voit käyttää omia välineitä.

5.  Otathan jokaiselle jumpalle mukaan voimassa olevan jumppakortin tai kertamaksun. Kortit tarkastetaan yleensä venyttelyn aikana. Kauden alussa ota kuitti mukaan, jotta saat jumppakortiisi kauden tarran. Kausimaksu tulee olla maksettuna ilmaisen jumppaviikon jälkeen ennen ensimmäistä jumppakertaa, vaikka lasku ei olisi vielä erääntynyt.

6.  Jumpan jälkeen huolehdithan käyttämäsi tavarat siististi paikoilleen, ohjaajan antamien ohjeiden mukaan esim. steppilaudat, kepit ja kuminauhat.

7.  Jumpalla jumppaat omalla vastuullasi, joten jos et pysty jotain liikkeitä tekemään huolehdi itse, että jätät liikkeet tekemättä tai teet korvaavat liikkeet. Aina voit kysyä ohjaajalta! Seuran jäseniä ei ole vakuutettu.