Tanssi

Showtanssi

Showtanssissa yhdistellään eri tanssilajeja kuten jazz, street ja akro. Showtanssi ei ole vain tanssimista, vaan nimen mukaisesti kyse on show'sta. Tanssisarjoja tehostetaan eläytymällä esitykseen ja pukeutumalla huomiota herättävästi. Suoritus saa sisältää akrobaattisia liikkeitä, nostoja ja muita teatraalisia elementtejä. Tärkeää on kokonaisuus, jossa yhdistyvät koreografia, tanssi, suorituksen ajatus ja esiintymisasut.

 

Katutanssi

Katutanssi eli Street dance yhdistelee eri tyylejä kuten tyylejä kuten hiphoppia, housea, lockingia, breakdancea, old schoolia ja new styleä. Katutanssi toimii myös yläkäsitteenä kaikille eri tyyleille, jotka ovat lähtöisin "kadulta". Suomeen katutanssilajit ovat tulleet 90-luvulla, mutta suuren suosion ne ovat keränneet 2000-luvun alussa. Katutanssi on rentoa meininkiä yhdessä jammaillen!

Baletti

Baletti on yksi tanssitaiteen muoto ja länsimaisen taidetanssin vanhin lajityyppi. Baletilla on tarkka liikekieli, johon myös monet muut tanssilajit pohjautuvat. Se on monipuolinen laji, joka sopii kaikenikäisille. Baletissa kehittyy mm. notkeus, jalkojen aukikierto, vartalon hallinta, kehon linjaukset, ryhti, elastisuus ja keskittymiskyky. Balettitekniikka on kaikkien tanssilajien ja voimistelun perusta ja tukee muissa lajeissa kehittymistä.

Harrasteryhmät (1krt/vk)

Satutanssi (3-4v.)


Showtanssi 1 (5-6v.)


Showtanssi 2 (7-9v.)


Showtanssi 3 (yli 10v.)


Katutanssi 1 (6-8v.)


Katutanssi 2 (yli 9v.)


 

Satubaletti (3-4v.)


Baletti 1 (5-6v.)


Baletti 2 (7-9v.)


Joukkueet

Joukkueissa voit harrastaa tanssia sekä tanssillista voimistelua useamman kerran viikossa ja tähdätä kohti kilpailuja.

Voimistelun ja tanssin alkeet - Ariela (3-4v.) 1krt/vk

Voimistelun ja tanssin alkeet - Anastasia (5-6v.) 1krt/vk

Fannie (6-8v.) 1krt/vk

Team Fannie (12-14-synt.) 2krt/vk

Fenella (09-11-synt.) 1krt/vk

Team Fenella (09-11-synt.)3krt/vk

Felicia (12-15v.) 3krt/vk

Fiona (16-19v.) 1-2krt/vk

Felinda (yli 20v.) 1krt/vk

 

LISÄTIEDOT TANSSISTA

Mirva Martikainen

mirva[at]palokanilo.fi

045 639 6553

harrastetoiminnanjohtaja