Kilpa- ja valmennusryhmien valmennussääntö

JÄSENREKISTERI JA ILMOITTAUTUMINEN

Ryhmään ilmoittaudutaan seuran nettisivulla ​Jäsentieto-järjestelmässä​. Ilmoittautuminen on voimassa kausittain (syys- ja kevätkausi). Uusi kausi alkaa automaattisesti, ellei ilmoittautumista ole peruutettu. Lopettamisilmoitus kevätkauden osalta on tehtävä viimeistään 30.11. mennessä ja syyskauden osalta viimeistään 15.6. mennessä. Muussa tapauksessa peritään voimistelijalta koko kevät/syyskauden valmennusmaksu. Lopetusilmoitus tehdään sähköpostilla osoitteeseen ​laskutus@palokanilo.fi.

Huoltaja on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Muuttunut osoite, puhelinnumero ja sähköposti on ilmoitettava mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen laskutus@palokanilo.fi​ tai muokattava itse Jäsentietoon. Jos lasku ei tule perille väärän sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi. Omia laskujaan voi seurata ​Jäsentieto-järjestelmästä​.

SITOUTUMINEN
Ryhmässä saa käydä kokeilemassa kahden (2) ensimmäisen viikon ajan, tämän jälkeen voimistelija katsotaan ryhmän viralliseksi jäseneksi. Ryhmiin pääsee kokeilemaan ottamalla yhteyttä Marika Virtaseen ​marika@palokanilo.fi​.

Ryhmään sitoudutaan kaudeksi kerrallaan (heinä - joulukuu ja tammi - kesäkuu). Vaikka voimistelija lopettaisi kesken kauden, on hän sitoutunut ryhmän valmennusmaksuun kyseiselle kaudelle. Jokainen voimistelija ja hänen huoltajansa sitoutuvat voimistelijan oman ryhmän toimintasuunnitelman mukaisiin yhteisiin sääntöihin, taloussuunnitelmaan, harjoituksiin ja tapahtumiin. Toimintasuunnitelman laatii vuosittain ryhmän valmentaja yhdessä joukkueenjohtajan (jojo) kanssa, ja se hyväksytään syksyn ensimmäisessä vanhempainillassa. Kilpailukaudella ja ennen esiintymisiä voimistelijan on osallistuttava säännöllisesti ryhmän harjoituksiin. Ryhmän vaihdot toivotaan tehtävän pääasiassa kauden vaihtuessa valmentajien arvioiden mukaan; lisäksi toisessa ryhmässä on oltava tilaa ja voimistelijan taidot on oltava vaadittavalla tasolla.

LASKUTUS
Voimistelijalta laskutetaan vuosittainen seuran jäsenmaksu vuoden ensimmäisen laskun yhteydessä ja kahden kuukauden välein ryhmän kausittainen valmennusmaksu. Maksut on maksettava eräpäivään mennessä. Laskut lähtevät perintätoimistolle perittäväksi kahden (2) maksumuistutussähköpostin jälkeen. Jos maksu on myöhässä yli kaksi (2) kuukautta, saatetaan voimistelija asettaa harjoituskieltoon seuran johtokunnan päätöksellä. Harjoituskiellon aikana voimistelija ei saa osallistua ryhmän harjoituksiin tai tapahtumiin. Harjoituskielto poistuu, kun laskut on maksettu. Maksusuunnitelmat ovat aina mahdollisia, ja niiden osalta tulee olla yhteydessä Marika Virtaseen ​laskutus@palokanilo.fi​.

Valmennusmaksu kattaa kyseisen kauden harjoitusten valmentajan kulut sekä koko seuran kilpailevien ryhmien yhteisen leiripäivän/-viikonlopun (ei yöpymistä). Muut kulut laskutetaan erikseen toteutuneiden kulujen mukaan. Muita kuluja ovat esimerkiksi lisenssit (katso kohta Lisenssit​), leirit, kilpailupuvut sekä -matkat. Muut kulut on eritelty tarkemmin jokaisen ryhmän omassa taloussuunnitelmassa. Ryhmän taloussuunnitelma hyväksytään syksyn ensimmäisessä vanhempainillassa.

Voimistelijat ovat vastuussa valmentajista aiheutuneista kilpailu- ja leirikuluista. Seura tukee näissä kuluissa mahdollisuuksien mukaan budjetin asettamien määrärahojen mukaisesti. Kuluista on neuvoteltava ja tiedotettava huoltajia hyvissä ajoin. Lisää kilpailu- ja leirimatka käytännöistä löytyy kisainfosta.

Laskutuksiin liittyvissä asioissa otetaan yhteyttä Marika Virtaseen ​laskutus@palokanilo.fi​.

MAKSUJEN PALAUTUKSET

Mikäli maksuja palautetaan takaisin maksajalle, peritään näistä aina 10 € toimistomaksu.

LISENSSIT JA VAKUUTUKSET
Jokaisen kilpailuihin osallistuvan voimistelijan on itse hankittava lisenssi Jäsentieto-järjestelmän​ kautta. Ohjeet lisenssin hankkimiseen saa oman joukkueen jojolta. Seura ei vakuuta voimistelijoita, jokaisella tulee siis olla oma vakuutus, joka kattaa kilpailu-  ja harrastustoiminnan. Vakuutuksen voi ostaa lisenssin oston yhteydessä.

POISSAOLOT
Tulevista poissaoloista (matkat, leirikoulut, lauantaikoulupäivät, rippikoulut yms.) on ilmoitettava oman ryhmän valmentajalle mahdollisuuksien mukaan hyvissä ajoin. Sairauspoissaoloista tulee ilmoittaa omalle valmentajalle ennen harjoituksia valmentajan antamien ohjeiden mukaan (soittamalla, tekstiviestitse, sähköpostitse tms.).

Pidemmissä sairauspoissaoloissa (yli kolme viikkoa) tulee olla yhteydessä Marika Virtaseenlaskutus@palokanilo.fi​ maksuhyvityksen/-vapautuksen saamiseksi. Jokainen maksuhyvitys/-vapautus käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä ja päätöstä varten on toimitettava lääkärintodistus. Maksuvapautusta ei myönnetä osittaisesta harjoittelukiellosta.

Jäsentieto-järjestelmään​ ilmoittautumisen tai kahden viikon kokeilujakson jälkeen voimistelija ja hänen huoltajansa sitoutuvat noudattamaan tässä kirjattuja valmennussääntöjä. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan hyvissä ajoin seuran nettisivulla sekä sähköpostilla.

Päivitetty 11.12.2019

page2image62719872page2image62724864page2image62730240page2image62721984