Palokan Ilon ohjeistus 14.5. alkaen

Suomen hallituksen antaminen ohjeiden mukaisesti Palokan Ilossa harjoitteleminen pienryhmissä voidaan aloittaa 14.5. alkaen. Tämän sivun ohjeistukset päivittyvät sen mukaan miten yleiset Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistukset muutuvat. Osallistumalla ILOn harjoituksiin sitoudut noudattamaan alla olevia ohjeistuksia.

 

Ohjeet Palokan Ilon ryhmille pienryhmäharjoitteluun:

 1. Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta) sekä THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19).
 2. Tunneille/harjoituksiin ei tule osallistua, mikäli osallistujalla on pieniäkään sairauden oireita tai kuuluu COVID 19 -viruksen kannalta johonkin riskiryhmään.
 3. Ohjatuilla tunneilla/harjoituksissa on maksimissaan 10 osallistujaa, joista vähintään 1 on valmentaja/ohjaaja.
 4. Pienryhmäharjoittelua toteutetaan vain ulkotiloissa toukokuussa.
 5. Harjoituksissa/tunneilla pyritään välttämään osioita, joissa osallistujat joutuvat lähikontaktiin. Henkilöiden väliset etäisyydet pyritään säilyttämään vähintään kahdessa (2) metrissä koko harjoituksen/tunnin ajan.
 6. Osallistujat eivät käytä pukuhuone- tai muita sosiaalitiloja, vaan saapuvat harjoituspaikalle ja poistuvat suoraan harjoitusvarustuksessa. Lähikontaktien välttäminen harjoituksiin/tunneille kulkemisessa on myös huomioitava.
 7. Kaikkien osallistujien tulee pestä kädet ennen ja jälkeen tunneille/harjoituksiin osallistumisen kotona tai on käytettävä omaa desinfiointiainetta.
 8. Mikäli oma juomapullo on mukana, siitä ei saa juoda kukaan muu henkilö.
 9. Jos joudut yskimään tai aivastamaan, yski / aivasta hihaasi tai paitasi sisään.
 10. Harjoittelua koskevat palaverit pidetään etäyhteydellä.
 11. Jos epäilet covid-19-tartuntaa, toimi THL:n ohjeiden mukaan: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/ohjeita-kansalaisille-koronaviruksesta

Muuta huomioitavaa:

 • Seuratoimintaan ei pidä osallistua, jos vanhempi tai lapsi kokee tartuntariskin itselleen tai perheelle liian suureksi.
 • Seuran harjoituksiin/tunneille ei saa osallistua, jos henkilöllä on hengitystieinfektion oireita.
 • Tietoa seuratoiminnassa mahdollisesti tapahtuvista koronatartunnoista seurataan yhdessä THL:n kanssa.