ILO VETO-pienryhmävalmennus

ILO VETO Pienryhmävalmennus 2020

Oletko miettinyt elämäntaparemonttia pidemmän aikaa? Haluaisitko pudottaa painoa, lisätä liikettä arkeen, syödä terveellisesti ja voida paremmin? Haluaisitko avuksesi motivoivan valmentajan sekä vertaistukea antavan ryhmän, jotka auttavat sinua tavoitettasi kohden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

ILO VETO-pienryhmävalmennus antaa sinulle liikunta- ja ravitsemusreseptit painon pudottamiseen ja elämäntaparemonttiin. Tavoitteet luodaan juuri sinun elämäntilanteesi ja hyvinvointisi kannalta sopiviksi. Välitavoitteet ohjaavat kohti päätavoitetta. Pienryhmässä toimitaan yhdessä hyvässä ja kannustavassa hengessä, nautitaan liikunnasta ja kokeillaan monipuolisia liikuntamuotoja.

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset ja liikuntakerrat, liikuntasuunnitelman, ravitsemusohjeet sekä alku- ja lopputestit, jotka ohjaavat kohti tavoitetta. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan lähtötilanne, muodostetaan henkilökohtaiset tavoitteet ja suunnitellaan yhdessä kurssin toteuttamista. Tämän jälkeen tapaamme säännöllisesti, käymme läpi aihealueita teemoittain ja keskustelemme aiheesta, liikumme yhdessä. Teemoina ovat liikunta, ravitsemus, uni ja palautuminen sekä motivaatio.

Lisää infoa kurssista saat Aikuisliikunnan talvistartissa loppiaismaanantaina 6.1.2020 Mankolan koululla kello 17.30 eteenpäin. Ensimmäinen tapaaminen järjestetään samalla viikolla tiistaina 14.1. kello 18.30-20.00 Palokan Ilon toimistolla (Saarijärventie 58, vanha puukoulu). Tapaamiset tästä eteenpäin joka toinen viikko tiistaisin/keskiviikkoisin sovitusti.

Ilmoittaudu mukaan, lyö vetoa ja toteuta uudenvuodenlupauksesi!

Kurssin hinta 120€, Rajattomalla kortilla -30% = 84€

Valmentajana toimii Annika Järvenpää.