ILO VETO-pienryhmävalmennus

ILO VETO-pienryhmävalmennus

ILO VETO Pienryhmävalmennus Starttaa taas elokuussa 2020

Haluaisitko pudottaa painoa, lisätä liikettä arkeen, syödä terveellisesti ja voida paremmin? Haluaisitko avuksesi motivoivan valmentajan sekä vertaistukea antavan ryhmän, jotka auttavat sinua tavoitettasi kohden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

ILO VETO-pienryhmävalmennus tukee elämäntaparemonttia ja auttaa löytämään hyvän olon. Pienryhmässä toimitaan yhdessä hyvässä ja kannustavassa hengessä, nautitaan liikunnasta ja kokeillaan monipuolisia liikuntamuotoja reippaasti ulkoillen.

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset ja liikuntakerrat sekä omien elämäntapojen kartoitusta ja teoriamateriaalit. Pienryhmään, sekä kaikille ryhmälikuntatunneille voi osallistua rajattomalla jumppakortilla. (Esim. 10 viikkoa 85€, 21 viikkoa 140/125€. Jäsenmaksu 2020 15€) Ei erilistä kurssimaksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua, koska ryhmä on kiinteä ja paikkoja on rajallinen määrä.
Lisää infoa kurssista saat maksuttomassa SyysStartissa 9.8.2020 Mankolan koululla kello 13.00-16.00. Siellä tehdään myös lihaskunto- ja liikkuvuustestaukset.
Veto-ryhmän tapaamiset 10 viikon ajan  maanantaisin klo 17.30-19.00 Keski-Palokan koulun pihassa.  Joka kerralla on ulkoliikuntaaa ja keskustelua.

Valmentajana Kirsi Tossavainen (opiskelijaharjoittelija)

Lisätoedot mirva@palokanilo.fi / 045-5396553