Ryhmäliikunnan harrastussääntö

JÄSENREKISTERI JA ILMOITTAUTUMINEN
Aikuisten liikuntaan ilmoittaudutaan seuran nettisivulla Jäsentieto-järjestelmässä. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa sovittuun päättymisaikaan asti. Sarjakortti on voimassa vuoden ja yhdellä merkinnällä voi osallistua peräkkäisille tunneille.

Jäsen on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Muuttunut osoite, puhelinnumero ja sähköposti on ilmoitettava mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen laskutus[at]palokanilo.fi tai muokattava itse Jäsentietoon. Jos lasku ei tule perille väärän
sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi. Omia laskujaan voi seurata Jäsentieto-järjestelmästä.

JUMPPAKORTIT

Rajattomalla kortilla voit jumpata niin paljon kuin haluat. Tunneille ei tarvitse erikseen varata paikkaa. Rajaton kortti on henkilökohtainen ja siinä tulee olla kuva. Seuratoimijoilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistusta tarvittaessa.

Sarjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikilla ryhmäiikuntatunneilla. Tunnin ohjaaja merkitsee kortiin käytetyn kerran. Yhdellä kertakäynnilllä voi jumpata aina saman illan peräkkäiset jumpat.

10 viikon kortti on voimassa sovitusta päivämäärästä 10 viikkoa eteenpäin. Voimassaolo merkitään korttiin. Kortilla voi käydä kaikilla ryhmäliikunta tunneilla. Kortti on henkilökohtainen. Seuratoimijoilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistusta tarvittaessa.

LASKUTUS
Lasku kausimaksusta ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä laskussa olevalle tilille viitenumeroa käyttäen. Seura lähettää kaksi (2) maksumuistutusta laskusta sähköpostitse, jonka jälkeen se lähetetään automaattisesti perintätoimiston perittäväksi. Mikäli lasku, joka on maksettu esimerkiksi väärällä viitenumerolla, lähtee tämän vuoksi perintään on laskun maksaja vastuussa mahdollisista perintäkuluista. Erillisen maksusuunnitelman osalta tulee olla yhteydessä Marika Virtaseen laskutus[at]palokanilo.fi

POISSAOLOT
Pidemmissä sairauspoissaoloissa (yli kolme viikkoa) tulee olla yhteydessä Mirva Martikaiseen (mirva[at]palokanilo.fi) maksuhyvityksen/-vapautuksen saamiseksi. Jokainen maksuhyvitys/-vapautus käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä ja päätöstä varten on toimitettava lääkärintodistus. Omavastuuajalta (kolme viikkoa) ei maksuhyvityksiä tehdä. Maksujen palautuksista peritään aina 10 € toimistomaksu.

VAKUUTUKSET
Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

SEURAN VASTUU

Palokan Ilo sitoutuu tarjoamaan harrastustoimintaa ennen kauden alkua sovituin ehdoin. Mikäli tilanne esim. salivuorojen tai muiden seurasta johtumattomien olosuhteiden vuoksi muuttuu, pyritään tunteja korvaamaan mahdollisuuksien mukaan, aina tämä ei ole mahdollista. Maksuhyvityksen katsotaan tapauskohtaisesti näissä tilanteissa, mikäli toimintaa ei ole pystytty toteuttamaan ollenkaan.

Muutokset ryhmäliikunnan viikkokalenteriin ovat mahdollisia kesken kauden, esimerksiksi sali-/ohjaajatilanteen, kävijämäärien ja saadun palautteen mukaan.

Mikäli toimintaa ei pystytä toteuttaamaan seurasta johtumattomista syistä, pyritään tarjoamaan korvaavaa toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli toimintaa ei pystytä järjestämään olleenkaan katsotaan maksuhyvitykset tapauskohtaisesti.

Päivitetty 1.7.2020