Ryhmäliikunnan harrastussääntö

JÄSENREKISTERI JA ILMOITTAUTUMINEN
Aikuisten liikuntaan ilmoittaudutaan hankkimalla jumppakortti myClubin korttikaupasta. Ilmoittautuminen on sitova ja voimassa sovittuun päättymisaikaan asti.

Jäsen on vastuussa oikeiden yhteystietojen ilmoittamisesta. Muuttunut osoite, puhelinnumero ja sähköposti on ilmoitettava mahdollisimman pian sähköpostiosoitteeseen laskutus[at]palokanilo.fi tai muokattava itse Jäsenohjelmaan. Jos lasku ei tule perille väärän
sähköpostiosoitteen vuoksi, on lasku silti perintäkelpoinen ja maksumuistutuslisät tulevat maksettavaksi. Omia laskujaan voi seurata myClubissa selaimessa tais sovelluksessa.

JUMPPAKORTIT

Rajattomalla kortilla voit jumpata niin paljon kuin haluat niin ryhmäliikuntatuneilla kuin kursseilakin. Tunneille ei tarvitse erikseen varata paikkaa, mutta se onnistuu myClubissa.

Rajaton kortti on henkilökohtainen. Seuratoimijoilla on oikeus pyytää henkilöllisyyden todistusta tarvittaessa.

Yhden kauden mittanen kortti on voimassa ilmoitetun ajan. Kuukausimaksu ja koko vuoden kortti alkavat ilmoittautumispäivästä ja kortin voimassaolo jatkuu automaattisesti.

Sopimus jatkuu automaattisesti siihen asti kun haluat (minimi 6kk). Ei siis enää erillisiä ilmoittautumisia kausille, helppo homma! Saat laskun kerran kuussa kätevästi sähköpostilla, suoraan verkkopankkiin tai Mobile Payhin. 

6kk jälkeen irtisanominen seuraavan täyden kuun loppuun. Voidaan jäädyttää lääkärin todistuksella. Irtisanoutumiset ja lisätiedot kirjallisesti sähköpostiin mirva(at)palokanilo.fi. 

 

Sarjakortti on voimassa vuoden ja käy kaikilla ryhmäiikuntatunneilla, sekä kursseilla. Sarjakortti on voimassa vuoden ja yhdellä merkinnällä voi osallistua yhdelle tunnille.

Tunnin ohjaaja käy sähköiset jumppakortit läpi piippaamalla. Jos olet etukäteen ilmoittautunut tunnille, qr-koodia ei tarvita. Myös nimellä pääsee mukaan.

 

LASKUTUS
Lasku kausimaksusta ja jäsenmaksusta lähetetään ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee maksaa eräpäivään mennessä laskussa olevalle tilille viitenumeroa käyttäen. Seura lähettää kaksi (2) maksumuistutusta laskusta sähköpostitse, jonka jälkeen se lähetetään automaattisesti perintätoimiston perittäväksi. Mikäli lasku, joka on maksettu esimerkiksi väärällä viitenumerolla, lähtee tämän vuoksi perintään on laskun maksaja vastuussa mahdollisista perintäkuluista. Erillisen maksusuunnitelman osalta tulee olla yhteydessä Marika Virtaseen laskutus[at]palokanilo.fi

POISSAOLOT
Pidemmissä sairauspoissaoloissa (yli kolme viikkoa) tulee olla yhteydessä Mirva Martikaiseen (mirva[at]palokanilo.fi) kortin jäädyttämiseksi. Jokainen tapaus käsitellään tapauskohtaisesti. Käsittelyä ja päätöstä varten on toimitettava lääkärintodistus. Omavastuuajalta (kolme viikkoa) ei maksuhyvityksiä tehdä. Maksujen palautuksista peritään aina 10 € toimistomaksu.

VAKUUTUKSET
Harrastajia ei ole vakuutettu seuran puolesta.

SEURAN VASTUU

Palokan Ilo sitoutuu tarjoamaan harrastustoimintaa ennen kauden alkua sovituin ehdoin. Mikäli tilanne esim. salivuorojen tai muiden seurasta johtumattomien olosuhteiden vuoksi muuttuu, pyritään tunteja korvaamaan mahdollisuuksien mukaan, aina tämä ei ole mahdollista. Maksuhyvityksen katsotaan tapauskohtaisesti näissä tilanteissa, mikäli toimintaa ei ole pystytty toteuttamaan ollenkaan.

Muutokset ryhmäliikunnan viikkokalenteriin ovat mahdollisia kesken kauden, esimerksiksi sali-/ohjaajatilanteen, kävijämäärien ja saadun palautteen mukaan.

Mikäli toimintaa ei pystytä toteuttaamaan seurasta johtumattomista syistä, pyritään tarjoamaan korvaavaa toimintaa mahdollisuuksien mukaan. Mikäli toimintaa ei pystytä järjestämään olleenkaan katsotaan maksuhyvitykset tapauskohtaisesti.

Päivitetty 17.12.2021