Perheliikunta

Perhetemppuilu

Perheliikunnan ryhmissä lapset jumppaavat yhdessä aikuisen kanssa. Perhetemppuilussa liikutaan koko perheen voimin jokaiselle sopivalla tavalla. Ryhmä sopii kaiken ikäisille, myös koululaisille perheineen.

Perhetemppuilu on osa Erityistä voimaa-hanketta, jossa Palokan Ilo on mukana yhtenä pilottiseurana. Mukaan ovat tervetulleita kaikenlaiset lapset perheineen. Hankeen kohderyhminä ovat  monikulttuuriset perheet sekä erityistä tukea tarvitsevat lapset perheineen.

Temppuillaan, leikitään ja pelaillaan yhdessä oman perheen kanssa. Yhdessä rakennetulla temppuradalla kaikki osallistujat voivat liikkua omien taitojensa mukaan. Tunnin lopuksi puretaan rata yhdessä. Seuran välineet ovat ryhmän käytössä.

Lauantaisin klo 10-11. Katso mahdolliset  muutokset etusivun kalenterista.

Lisätiedot:

Mirva Martikainen, mirva[at]palokanilo.fi, 045-6396553

Eevi Reinikka, eevi.a.reinikka[at]gmail.com

Ilmoittaudu jäsenohjelmassa.  Mahdolliset muutokset ilmoitetaan seuran kalenterissa etusivulla.  Koko perhe voi tulla mukaan yhden perheenjäsenen rajattomalla-, päivä- tai sarjakortilla. Perhetemppuiluun myös höntsäsählyn/perhetemppuilun omalla sarjakortilla (10 krt /40€). Satunnaiset kävijät mukaan kertamaksulla 10€/koko perhe.

Säännöt:

  • Rata kasataan ja kootaan yhdessä.
  • Kaikki saavat komentaa kaikkia.
  • Kaikki ilman sukkia tai liukumattomissa tossuissa. (Ei sisäkenkiä.)
  • Myös aikuiset saavat hyppiä trampalla ja temppuilla.
  • Lapset ovat huoltajan vastuulla. Seura ei vakuuta harrastajia.

Perhegym

Perhegym on alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu monipuolinen ja laadukas liikunta- harrastus. Lapset harjoittelevat liikunnan perustaitoja ennen lajitaitojen opettelua. Perhegymiin osallistutaan yhdessä oman vanhemman/vanhempien kanssa. Mikäli perheestä osallistuu useampi lapsi, jokainen on ilmoitetaan ryhmään erikseen.

Kaikissa lasten ja nuorten ryhmissä on mahdollista kokeilla kahdella ensimmäisellä kerralla. Näistä kerroista laskutus tapahtuu ainoastaan tuntihinnan mukaan 7€/h. Kolmannen kokoontumiskerran jälkeen sitoutuminen on koko kauden maksuun.

Koko kauden hinta 99€/lapsi. (Jäsenmaksu 20€ vuonna 2022)