Perheliikunta

PerheGym/Perhetemppuilu

Perheliikunnan ryhmissä lapset jumppaavat yhdessä aikuisen kanssa. PerheGymissä liikutaan koko perheen voimin jokaiselle sopivalla tavalla. Ryhmä sopii kaiken ikäisille, myös koululaisille perheineen.

Radalla temppuillaan, leikitään ja pelaillaan yhdessä oman perheen kanssa. Yhdessä rakennetulla temppuradalla kaikki osallistujat voivat liikkua omien taitojensa mukaan. Tunnin lopuksi puretaan rata yhdessä. Seuran välineet ovat ryhmän käytössä.

Lauantaisin klo 10-11 Keski-Palokan koulun salissa. Katso mahdolliset muutokset etusivun kalenterista.

Lisätiedot:

Mirva Martikainen, mirva[at]palokanilo.fi, 045-6396553

Eevi Reinikka, eevi.a.reinikka[at]gmail.com

Mukaan aikuisten ryhmäliikunnan korteilla. Koko perhe voi tulla mukaan yhden perheenjäsenen rajattomalla-, päivä- tai sarjakortilla. Satunnaiset kävijät mukaan kertamaksulla 10€/koko perhe.

Säännöt:

  • Rata kasataan ja kootaan yhdessä.
  • Kaikki saavat komentaa kaikkia.
  • Kaikki ilman sukkia tai liukumattomissa tossuissa. (Ei sisäkenkiä.)
  • Myös aikuiset saavat hyppiä trampalla ja temppuilla.
  • Lapset ovat huoltajan vastuulla. Seura ei vakuuta harrastajia.

Vauvapunttijumppa

Vauvapunttijumppa on vanhemman ja 3kk-1v.- ikäisen lapsen yhteinen jumppatuokio. Tunti aloitetaan alkupiirillä ja lämmittelyllä. Jokaisella tunnilla erityishuomion saavat lantionpohjanlihakset ja koko kehoa vahvistavat /venyttävät liikkeet. Lapset ovat mukana juuri teille sopivalla tavalla, punttina tai matolla itse jumppaillen. Tunnin päätetään aina loppupiiriin ja lorutellen.

Tunnille osallistutaan aikuisten ryhmäliikunnan rajattomalla kortilla, jolla voi osallistua myös muille kalenterin tunneille niin paljon kuin haluaa. (Huom. kalenterissa on myös perhetempppuilu, johon voi samalla hinnalla osallistua koko perhe.) Katso korttien vaihtoehdot täältä.

Jäsenmaksu jokaiselta osallistujalta 20€ vuonna 2022.

Maanantaisin klo 10-11 Fx jiu jitsun tila Kirrissä

Tila on lämmin ja koko lattia pehmustettu, joten turvallinen pikkuisille ja toki vanhemmillekin.

Ohjaaja Heidi Teppola