Ryhmäliikunta

1. Rekisteröidy/kirjaudu sisään

Mikäli et ole aiemmin rekisteröitynyt, sinun tulee ensin rekisteröityä. Mikäli et muista omia vanhoja tunnuksiasi paina Oletko unohtanut salasanasi nappia.

2. Ilmoittaudu ryhmään

Vasemmasta palkista pääset Ilmoittautuminen välilehdelle, josta löydät kaikki ryhmät joihin voit ilmoittautua.

HUOM! Mikäli ilmoittaudut kurssille ja haluat rajattoman kortin alennuksen, sinun tulee ensi tehdä rajaton kortti-ilmoittautuminen loppuun saakka ja tämän jälkeen järjestelmä ehdottaa maksuvaihtoehdoksi ale hintaa rajattoman kortin hankkineille.

3. Luo lasku

Kun olet valinnut ryhmän, voit siirtyä vaiheeseen kaksi: luo lasku. Järjestelmä lähettää laskun/laskut automaattisesti omissa tiedoissa ilmoittamaasi sähköpostiin. Voit myös siirtyä maksamaan laskun suoraan verkkopankistasi, maksu painikkeilla. Maksusuorituksen jälkeen saat  kuitin sähköpostiisi.

Ota kuitti maksusta mukaan jumpalle/toimistolle ja näin saat kortin ja tarran. Toimiston aukioloajat ja jumpat, joilla tarroja ja kortteja jaetaan löydät ILO-kalenterista.

Mikäli haluat maksaa jollakin muulla maksutavalla esimerkiksi Smartumilla, se onnistuu toimistolla tai jumppien yhteydessä, kun kalenterissa lukee jumpan kohdalla, että tarroja ja kortteja jumpalla.

Mikäli haluat maksaa jumpalla maksukortilla, katso kalenterista milloin se on mahdollista.

Maksutavat

Klikkaa MobilaPay-QR-koodiin