PÄIVITETTY TIEDOTE COVID-19

Palokan Ilon kaikki toiminta on päätetty laittaa toistaiseksi tauolle yleisen ohjeistuksen vuoksi, jotta COVID-19 viruksen leviämistä voidaan lieventää. Tiedotamme heti, kun toimintaa pystytään jatkamaan.

Aikuisten liikunnan kortteja lunastaneille tullaan toimittamaan pian kotitreeniin ohjaajien kuvaamia tunteja. Mikäli tauko jatkuu pidempään, pyrimme järjestämään tunteja kevätkorttilaisille kesän aikana korvaamaan taukoaikaa.

Kilpa- ja valmennusryhmille valmentajat tulevat toimittamaan kotitreenejä ja mahdollisesti pitämään myös etä-/ulkotreenejä.

Lasten ja nuorten harrasteliikunnan kautta pyrimme jatkamaan tauon jälkeen ja korvaamaan peruttuja tunteja.

Palokan Ilon taloudelle tilanne on haastava, sillä työntekijöille palkat on toistaiseksi maksettava tauosta huolimatta. Toivomme siis, että toistaiseksi maksuasioiden osalta toimitaan normaalisti ja palaamme asiaan, mikäli tunteja ei pystytä korvaamaan myöhemmin tai tauko jatkuu pidemmän aikaa.

Kilpa- ja valmennusryhmille juuri lähetetyt kevään kululaskut voi jättää toistaiseksi huomiotta ja palaamme niihin myöhemmin, kun tilanne selvenee. Kilpailuiden ja hankintojen osalta tulemme laskuttamaan vain toteutuneet kulut. Mikäli olette kululaskun jo maksaneet tulemme huomioimaan sen korjatussa laskutuksessa myöhemmin.

Palokan Ilon toimisto on myös suljettu toistaiseksi. Palvelemme teitä sähköpostitse toimisto@palokanilo.fi sekä puhelimitse yhteystiedot löydät täältä: https://palokanilo.fi/yhteystiedot/

PS. Tue Palokan Ilon toimintaa ja tilaa seuratuotteet. Vielä tänään ehdit mukaan huhtikuun alussa saapuvaan tilaukseen! Katso tuotteet ja tilaa: https://palokanilo.fi/seuratuotteet/

Terveisin

Palokan Ilon johtoryhmä