Aikuisten kalenteri (Klikkaamalla lisätietoja)

Kokeile maksutta kokeilulipukkeella. Voit käydä viidellä tunnilla yhden viikon aikana!

Paikkoja ei tarvitse varata erikseen, tupsahdat vain tunnille.

Katso kaikki hinnat tästä ja ilmoittaudu mukaan.

Lipukkeita mm. kaupoilta, toimistolta ja jumpilta esitteen mukana.

 

Loppukauden ale 24.2. alkaen. 

Jumppakautta jäljellä 11 viikkoa. Hinta 80/70€

Loppukevät+kesä  (syyskuun alkuun, säästä 10%) 139/122€

Koko loppuvuosi (säästä 15%) 265,5€/240,30€.

Norm. hinta tylssäkäyville, alehinta ei työssä käyville.

Ilon kevät 2020

ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta, sekä Viitaniemessä. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin. Jos et ole vielä saanut korttia, ota kuitti paperilla tai kännykän näytöllä. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€.

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot ja toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta ja ILO-kalenterista. Myös mahdolliset muutokset päivitetään tähän kalenteriin. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Halutessasi voit liittyä ILO-tekstiviestiryhmään tai WhatsApp-vastaanottajalistalle lähettämällä viestin Viesti ja nimesi numeroon 045-6396553, josta saat viestin mahdollisista muutoksista.

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.

Huom! Lomaviikoilla poikkeuskalenteri!