Aikuisten kalenteri (Klikkaamalla lisätietoja)

Aikuisten liikunta

Livestreamit maanantaisin klo 17.00 toukokuun loppuun asti Facebookissa ja Instagramissa.

Kotitreeniohjelmia nettisivuilla 

Aikuisliikunnan harrastajille on tuotettu materiaalia kotona treenaamiseen. Salasana sivulle on lähetetty sähköpostilla harrastajille, joilla on voimassa oleva kevään jumppakortti tai sarjakortti. Hyppää sivulle tästä ja valitse sinulle sopiva jumppa! Tarjolla on mieletön paketti tanssia, lihaskuntoa, kehonhuoltoa, taukojumppaa, juoksukoulua jne. jne. Jos jumppakortti ei ole takataskussasi, saat salasanan sivuille hankkimalla nettipaketin hintaan 5€ (+jäsenmaksu vuodelle 2020 15€).

Pienryhmätunnit alkavat 18.5.

Kesäkausi alkaa normaalisti 1.6.

Katso turvallisuusohjeet tartuntojen välttämiseksi

ILO - Innostu, Liiku, Onnistu

Aikuisten liikunta tarjoaa monipuoliset mahdollisuudet kehittää ja pitää yllä kuntoa. Tavoitteena tunneilla on liikunnan ilo ja terveys.

Helppo tulla!

Jumppapaikat ovat eri puolilla Palokan aluetta, sekä Viitaniemessä. Katso lähin jumppapaikkasi ja tule pyörällä tai jalan. Jos tulet autolla, on parkkitilaa reilusti jokaisen jumppapaikan lähistöllä.

Tunteja ei tarvitse varata erikseen, riittää kun tupsahdat paikalle.

Mukaan tarvitset oman alustan ja juomapullon, jumppatossut, sekä jumppakortin. Jos et ole vielä saanut korttia, ota kuitti paperilla tai kännykän näytöllä. Mukaan voi tulla myös kertamaksulla 10€ / ulkona 5€.

Meillä on iloinen tunnelma ja jokainen mahtuu joukkoon omana itsenään. Jos olet uusi, kysele rohkeasti ohjaajilta ja muilta jumppareilta. Pääset kyllä mukaan joukkoon!

Jumppaa joka viikolla, pysy ajan tasalla

Ajantasaiset tiedot ja toimiston aukioloajat tiedot löytyvät nettisivuilta ja ILO-kalenterista. Myös mahdolliset muutokset päivitetään tähän kalenteriin. Loma-aikoina voi olla poikkeuskalenteri, mutta jumppaa on vuoden jokaisella viikolla!

Halutessasi voit liittyä ILO-tekstiviestiryhmään tai WhatsApp-vastaanottajalistalle lähettämällä viestin Viesti ja nimesi numeroon 045-6396553, josta saat viestin mahdollisista muutoksista.

Aikuisliikunnalla on oma Facebook-ryhmä, johon voit liittyä tästä. Ryhmässä keskustellaan, kysellään, annetaan vinkkejä jne.

Huom! Lomaviikoilla poikkeuskalenteri!