Sirpa Sormunen

Olen työskennellyt Palokan Ilossa ryhmäliikuntaohjaajana syksystä 2017 lähtien, ensin opiskeluharjoittelijana ja sitten ohjaajana. Ilon päätoimiseksi työntekijäksi liityin 2024 tammikuussa. Ennen liikunta-alan opintoja työskentelin lastenohjaajana iltapäivätoimessa sekä noin miljoonassa muussa työpaikassa etsimässä itseäni. Liikunta on ollut aina ollut minulle harrastus ja olen vuosien varrella kokeillut rajojani ja löytänyt mielekkäitä liikuntaharrastuksia tanssin ja kamppailun parista. Vain kokeilemalla voi tietää, mikä itselle sopii.

Seuratyöntekijänä toimin pääasiassa aikuisliikunnan puolella ja päätehtäväni on ohjaus. Ohjaaminen on itselleni mielekästä ja samalla tapaan tunneilla paljon Palokan Ilon jäseniä, joka on iso ja tärkeä osa työtäni. Ohjaan mielelläni mahdollisimman erilaisia tunteja, koska monipuolinen viikkoharjoittelu auttaa jaksamaan näinkin fyysisessä työssä. Vapaa-aikana pyrin lepämään ja tekemään jotain aivan muuta.

Minut tavoittaa parahiten tunneilla, tule vaan rohkeasti juttusille jos sinulla on jotain kysyttävää esim. Palokan Ilon aikuisliikunnasta. Voit myös kirjoitella postia sirpa[ at ]palokanilo.fi

Nähdään jumpilla!