Ohjeistus ryhmäharjoitteluun

Palokan Ilon koronaohjeistus

Tämän sivun ohjeistukset päivittyvät sen mukaan miten yleiset Jyväskylän kaupungin, Suomen hallituksen ja THL:n ohjeistukset muuttuvat. Osallistumalla ILOn harjoituksiin sitoudut noudattamaan alla olevia ohjeistuksia.

Päivitetty 10.3.2022

Kaikessa toiminnassa noudatetaan voimassaolevia kokoontumisrajoituksia ja turvallisuusohjeita. Osallistujien tulee itse huolehtia turvavälien noudattamisesta ja vältää lähikontakteja.

Ohjeistus tunneille:

  • Tunneille/harjoituksiin voi osallistua vain täysin oireettomana. Mikäli ohjaaja huomaa tunneilla oireellisen henkilön hänet ohjataan tiloista välittömästi pois ja huoltajaan ollaan yhteydessä.
  • Pidäthän huolta hyvästä hygieniasta. Kädet pestään ennen ja jälkeen tunnin/harjoituksen. Älä koske kasvojasi. Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan.
  • Juomapullo on vain henkilökohtaisessa käytössä, ethän lainaa pulloasi toisille. Täytäthän juomapullon jo kotona.
  • Saavuthan sisätiloihin vasta tunnin/harjoituksen alkaessa, välttäen jonottamista/odottelua ahtaissa aula/pukuhuonetiloissa. Muista turvavälit, myös pukuhuoneissa ja peseytyessäsi.
  • Maskien käyttö on yli 12-vuotiailla suositeltavaa puku- ja käytävätiloissa sekä lähikontaktissa. HUOM! Mikäli saavut sisätiloihin saattamaan lasta harjoituksiin suosittelemme kasvomaskin käyttöä.
  • Ilmoitathan heti seuralle, mikäli olet osallistunut seuran tunneille koronavirustartunnan alaisena.
  • Kaikkea turhaa ja ylimääräistä oleskelua harjoitustiloissa, pukutiloissa ja eteistiloissa on vältettävä.
  • Jokainen perhe tai jäsen tekee itse päätöksen osallistumisestaan harjoituksiin. Mikäli perheessä on riskiryhmään kuuluvia, niin tämä tulee ottaa huomioon, kun pohditaan harjoituksiin osallistumista. Jokainen jäsen osallistuu seuran toimintaan omalla vastuullaan.

 

Noudata valtioneuvoston liikkumis- ja kokousrajoituksia (https://valtioneuvosto.fi/tietoa-koronaviruksesta), THL:n ohjeistuksia (https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19) ja Jyväskylän kaupungin ohjeistusta https://www.jyvaskyla.fi/liikunta/korona