Lasten ja nuorten liikunta

Palokan Ilon harrasteryhmistä löytyy laaja tarjonta kaiken ikäisille lapsille ja nuorille. Palokan Ilolla on Suomen olympiakomitean Tähtimerkki, joka takaa laadukkaan toiminnan kaikissa harrasteryhmissä. Viikottaisia harrasteryhmiä löytyy noin 30 kpl.

Lasten ja nuorten liikuntaan liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Annika Järvenpäähän (annika[at]palokanilo.fi, 050 453 0200)

Ilmoittautumaan ryhmiin pääset tästä. 

Lasten ja nuorten liikunnan harrasteryhmiin voi ilmoittautua mukaan missä vaiheessa tahansa, jos niissä on tilaa.

Lasten ja nuorten harrasteliikunnan ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa

- jo mukana olleilla harrastajilla 2.12. klo 12.00 ja

- uusilla lapsilla ja nuorilla 11.12. klo 12.00.

Tule kokeilemaan kilpa- ja valmennusryhmiin ja löydä uusi harrastus

Sovi teille sopiva aika marika@palokanilo.fi

Ohjeet jumpalle - Lapset ja nuoret

  • Tuothan lapset jumpalle ajoissa vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.  Jos tulet myöhässä, et välttämättä pääse enää sisälle. Ovissa on sähkölukot, joten niitä ei saa jättää auki.  
  • Lapset ovat huoltajien vastuulla jumppamatkat. 
  • Jumpalle tarvitset mukaan vesipullon ja mukavat ja joustavat vaatteet. Purkka on hyvä jättää roskiin ennen tunnin alkua. Otathan myös roikkuvat korut pois. Huomiothan, että lapsella ei ole jumpalla sukkia/sukkahousuja jalassa. Jumppaaminen onnistuu paljain jaloin tai jumppatossuilla (katsothan, että tossut eivät ole liukkaat). 
  • Kerrothan ohjaajalle, jos lapsellasi on jotain mikä ohjaajan pitäisi tietää jumpalla (esim. lääkitys, pitkäaikaissairaus, keskittymishäiriö).
  • Mikäli sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää tai mieltäsi painaa jokin asia olethan siitä yhteydessä meihin (marika@palokanilo.fi).
 
Lapsen vakuutuksesta huolehtii vanhempi. Seura ei vakuuta jumppareita!