Lasten ja nuorten liikunta

Palokan Ilon harrasteryhmistä löytyy laajatarjonta kaikenikäisille lapsille ja nuorille eri lajeja. Palokan Ilolla on Nuoren Suomen myöntämä Sinetti, joka takaa laadukkaan toiminnan kaikissa harrasteryhmissä. Harrasteryhmiä löytyy yli 30 kpl.

Lasten ja nuorten liikuntaan liittyvissä kysymyksissä voit olla suoraan yhteydessä Marika Virtaseen (marika[at]palokanilo.fi, 050 382 6063)

Kevään ilmoittautuminen alkaa jo mukana olevilla lapsilla 3.12. klo 12.00. Kevätkausi alkaa 7.1.2019.

Uudet lapset pääsevät ilmoittautumaan 10.12. klo 12.00.

Ilmoittautumaan ryhmiin pääset tästä. 

Lasten ja nuorten liikunnan harrasteryhmiin voi ilmoittautua mukaan missä vaiheessa tahansa jos niissä on tilaa. 

Ohjeet jumpalle - Lapset ja nuoret

  • Tuothan lapset jumpalle ajoissa vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.  Jos tulet myöhässä, et välttämättä pääse enää sisälle. Ovissa on sähkölukot, joten niitä ei saa jättää auki.  
  • Lapset ovat huoltajien vastuulla jumppamatkat. 
  • Jumpalle tarvitset mukaan vesipullon ja mukavat ja joustavat vaatteet. Purkka on hyvä jättää roskiin ennen tunnin alkua. Otathan myös roikkuvat korut pois. Huomiothan, että lapsella ei ole jumpalla sukkia/sukkahousuja jalassa. Jumppaaminen onnistuu paljain jaloin tai jumppatossuilla (katsothan, että tossut eivät ole liukkaat). 
  • Kerrothan ohjaajalle, jos lapsellasi on jotain mikä ohjaajan pitäisi tietää jumpalla (esim. lääkitys, pitkäaikaissairaus, keskittymishäiriö).
  • Mikäli sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää tai mieltäsi painaa jokin asia olethan siitä yhteydessä meihin (marika@palokanilo.fi).
 
Lapsen vakuutuksesta huolehtii vanhempi. Seura ei vakuuta jumppareita!