Perheliikunta

Perheliikunnan ryhmissä lapset jumppaavat yhdessä aikuisen kanssa. Perhetemppuilussa liikutaan koko perheen voimin ja Mamajoogassa pienet ovat mukana jumppaamassa vanhemman kanssa. 

Perhetemppuilu

Temppuillaan, leikitään ja pelaillaan yhdessä oman perheen kanssa. Yhdessä rakennetulla temppuradalla kaikki osallistujat voivat liikkua omien taitojensa mukaan. Tunnin lopuksi puretaan rata yhdessä. Seuran välineet ovat ryhmän käytössä.

Lauantaisin klo 10-11. Katso mahdolliset  muutokset etusivun kalenterista.

Lisätiedot:

Mirva Martikainen, mirva[at]palokanilo.fi, 045-6396553

Eevi Reinikka, eevi.a.reinikka[at]gmail.com

Ilmoittaudu jäsenohjelmassa.  Mahdolliset muutokset ilmoitetaan seuran kalenterissa etusivulla.  Koko perhe voi tulla mukaan yhden perheenjäsenen rajattomalla- tai sarjakortilla. Perhetemppuiluun myös pelimiesten /temppuilun omalla sarjakortilla (10 krt /40€). Satunnaiset kävijät mukaan kertamaksulla 10€/koko perhe.

Säännöt:

  • Rata kasataan ja kootaan yhdessä.
  • Kaikki saavat komentaa kaikkia.
  • Kaikki ilman sukkia tai liukumattomissa tossuissa. (Ei sisäkenkiä.)
  • Myös aikuiset saavat hyppiä trampalla ja temppuilla.
  • Lapset ovat huoltajan vastuulla. Seura ei vakuuta harrastajia.

Perheakro

Perheakrossa tutustutaan leikkien kautta voimistelun maailmaan ja harjoitellaan oman perheen kesken pari/ryhmäakrobatiaa. Tunti kehittää perusmotorisia taitoja ja vartalonhallintaa. Tunnille ei ole lähtötasoa, eli aloitamme aivan alusta! Tervetuloa kokeilemaan!

1-2 (1-4v) lasta  per aikuinen

Perjantaisin savulahden koululla klo 18.30-19.30

Hinta 89€/perhe.  Vuoden 2019 jäsenmaksu 15€/osallistuja.

Mamajooga vauvan tai taaperon kanssa (n. 3-18kk).

Tunnilla etenemme lapsen ehdoilla (syöttö yms.) Tunti alkaa alkupiirillä ja liikkeellä lasten kanssa. Keskitymme tunneilla selkää ja hartioita avaaviin liikkeisiin, sekä erityisesti lantiopohjalihasten vahvistamiseen synnytyksen jälkeen. Käytämme lasta painona kehoa vahvistavissa liikkeissä. Lopuksi rauhoitutaan loruhetkeen- ja liikkeisiin. 

Hinta 98€, Rajattomalla kortilla -30% . Ilmoittaudu vanhemman nimellä ja valitse ensin rajaton kortti niin saat alehinnan 68,60€.
Ohjaaja Heidi Teppola
Paikka: Puuppolan koulu
Aika: Sunnuntaisin klo 15-16 8.9.-8.12.