Harrasteryhmät

LASTEN JA NUORTEN HARRASTERYHMÄT

Lasten ja nuorten harrasteryhmissä voit harrastaa seuraavia lajeja:

Kaikkissa ryhmissä harjoitukset kerran viikossa 45min-1 tunti kerrallaan. Harjoituksia syyskaudella ja kevätkaudella 14 kertaa.

Hinnat:

1h/vko 99 €

1,5h/vko 145€

(+jäsenmaksu kalenterivuodelta 20€/osallistuja)

Lisätiedot:

Prtra Rinta-Koski

petra[at]palokanilo.fi

 

 

Ohjeet jumpalle

  • Tuothan lapset jumpalle ajoissa vähintään 5 minuuttia ennen tunnin alkua.  Jos tulet myöhässä, et välttämättä pääse enää sisälle. Ovissa on sähkölukot, joten niitä ei saa jättää auki.
  • Lapset ovat huoltajien vastuulla jumppamatkat.
  • Jumpalle tarvitset mukaan vesipullon ja mukavat ja joustavat vaatteet. Purkka on hyvä jättää roskiin ennen tunnin alkua. Otathan myös roikkuvat korut pois. Huomiothan, että lapsella ei ole jumpalla sukkia/sukkahousuja jalassa. Jumppaaminen onnistuu paljain jaloin tai jumppatossuilla (katsothan, että tossut eivät ole liukkaat).
  • Kerrothan ohjaajalle, jos lapsellasi on jotain mikä ohjaajan pitäisi tietää jumpalla (esim. lääkitys, pitkäaikaissairaus, keskittymishäiriö).
  • Mikäli sinulle tulee mieleen jotain kysyttävää tai mieltäsi painaa jokin asia olethan siitä yhteydessä meihin (marika[at]palokanilo.fi).
Lapsen vakuutuksesta huolehtii vanhempi. Seura ei vakuuta jumppareita!

Harrastussääntö

Lasten ja nuorten harrasteryhmille on luotu oma harrastussääntö, tutustutahan sääntöön huolella ennen ilmoittautumista ryhmiin.

Lue lisää