Mirva Martikainen

Mirva Martikainen, seuratoiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajana vastaan mm. aikuisten liikunnasta ja markkinoinnista.

Olen ollut ohjaajana Palokan Naisvoimistelijoissa aikuisten ja lasten tunneilla jo vuosituhannen alussa. Tulin seuraan uudelleen 2009 ohjaamaan ja myös mukaan johtokuntaan. Puheenjohtajana olin vuodet 2010-2014 ja nyt saan toimia toiminnanjohtajana. Minulta voit kysyä mitä tahansa seuran asiaa sähköpostilla, puhelimitse ja jumpilla. Toiminnanjohtajan työssä  olen opiskellut oppisopimuksella merkonimin tutkinnon.

Jumppaurani on alkanut ihan pienenä Pielaveden voimistelijoissa. Tanssin ”esiintyvässä ryhmässä” yläasteen ja lukion ajan ja ohjasin sekä lasten, että aikuisten jumppia. 1999 muutin Suolahteen ja valmistuin 2002 yhteisöpedagogiksi.

Olen ohjannut kaikenlaisia ihmisiä vauvasta vaariin ja kaikenlaista, mm. vauvajumppaa, temppujumppaa, perheliikuntaa, uimakouluja, vesijumppaa sekä erilaisia aikuisten jumppia. Olen työskennellyt Jyväskylän kansalaisopistossa vuosia liikunnan ja kädentaitojen tuntiopettajana mm. maahanmuuttajaryhmille, senioreille jne. ja kouluttanut mm. vertaisohjaajia ja Bailamama-ohjaajia.

 

mirva@palokanilo.fi,

puh. 045 639 6553