Marika Virtanen

Toimin Palokan Ilossa nykyisin seuratoiminnanjohtajana yhdessä Mirvan kanssa. Työtehtäviini kuuluu lasten ja nuorten harraste- sekä kilpa ja valmennustoiminta. Toimin ohjaajien ja valmentajien esimiehenä. Lisäksi vastaan seuran taloudesta aina laskujen ja palkkojen maksusta tilinpäätökseen.

Lisäksi valmennan tällä hetkellä ILOssa tanssillisen voimistelun joukkue Fenellaa. Valmennan myös Uuraisilla rytmistä voimistelua, tanssia ja tanssillista voimistelua.

Palokan Ilossa olen ollut mukana jo pienenä itse harrastajana lasten ja nuorten harrasteryhmissä. Kun tuolloin vielä Palokassa ei ollut tarjolla kilparyhmää, siirryin Vaajakoskelle showtanssiryhmään. Myöhemmin hain ohjaajaksi Palokan Iloon ja tämän myötä päädyin vuonna 2011 johtokuntaan sihteeriksi. Vuonna 2015 siirryin seuratyöntekijäksi seuraan, ensin vain 8 tunnin viikko työajalla. Tuona aikana, jonka olen seurassa ollut mukana on seuran toimita kasvanut huimasti. Ja näin myös työtehtäväni ovat lisääntyneet niin paljon, että nykyisin olen kokopäiväinen työntekijä seurassa.

Samaan aikaan kun aloitin johtokunnassa valmistuin taloushallinnon merkonomiksi ja näin oli luontevaa, että aloitin hoitamaan kaikkia seuran talousasioita. Olen myös suorittanut opintoja Jyväskylän Yliopiston Kauppakorkeakoulussa.

Olen kouluttautunut Voimisteluliiton koulutuksissa sekä tanssin, tanssillisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun tuomariksi ja valmentajaksi. Olen suorittanut voimisteluvalmentajan jatkokoulutuksen ja tulevaisuudessa haluaisin kouluttautua ammattivalmentajaksi.

Seuratyön monipuolisuus on vienyt minut mukanaan, työpäiviini kuuluu paljon mm. taloushallinnon tehtäviä, markkinointia, valmentamista, asiakaspalvelua ja pidän näistä kaikista tehtävistä.

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse marika@palokanilo.fi tai puhelimitse 050 382 6063. Parhaiten minut tavoittaa viestillä.