Marika Virtanen

Marika Virtanen

Toimin Palokan Ilossa nykyisin seuratoiminnanjohtajana yhdessä Mirvan kanssa. Työtehtäviini kuuluu lasten ja nuorten harraste- sekä kilpa ja valmennustoiminta. Toimin ohjaajien, valmentajien ja seuratyöntekijöiden esimiehenä. Lisäksi vastaan seuran taloudesta yhdessä Aurelian kanssa.

Lisäksi valmennan tällä hetkellä ILOssa tanssillisen voimistelun Team Fenella joukkuetta.

Palokan Ilossa olen ollut mukana jo pienenä itse harrastajana lasten ja nuorten harrasteryhmissä. Kun tuolloin vielä Palokassa ei ollut tarjolla kilparyhmää, siirryin Vaajakoskelle showtanssiryhmään. Myöhemmin hain ohjaajaksi Palokan Iloon ja tämän myötä päädyin vuonna 2011 johtokuntaan sihteeriksi. Ehdin toimia johtokunnassa myös rahastonhoitajana ennen, kuin siirryin vuonna 2015 seuratyöntekijäksi seuraan, ensin vain 8 tunnin viikko työajalla. Tuona aikana, jonka olen seurassa ollut mukana on seuran toimita kasvanut huimasti. Ja näin myös työtehtäväni ovat lisääntyneet niin paljon, että nykyisin olen kokopäiväinen työntekijä seurassa.

Samaan aikaan kun aloitin johtokunnassa valmistuin taloushallinnon merkonomiksi ja näin oli luontevaa, että aloitin hoitamaan kaikkia seuran talousasioita. Merkonomi opintojen jälkeen pääsin opiskelemaan Jyväskylän Yliopiston Kauppakorkeakouluun yrityksen taloustieteitä pääaineena johtaminen. Seuratyö ja voimistelumaailma vei minut mukanaan ja yliopisto opiskelu jäi kesken.

Olen kouluttautunut Voimisteluliiton koulutuksissa sekä tanssin, tanssillisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun tuomariksi ja valmentajaksi. Olen suorittanut voimisteluvalmentajan jatkokoulutuksen ja tulevaisuudessa haluaisin kouluttautua vielä ammattivalmentajaksi.

Seuratyön monipuolisuus on vienyt minut mukanaan! Työpäiviini kuuluu paljon mm. esimiestyötä, ryhmien ja joukkueiden toiminnan koordinointia, markkinointia, valmentamista, asiakaspalvelua.. Pidän näistä kaikista tehtävistä!

Minuun voi olla yhteydessä sähköpostitse marika[at]palokanilo.fi tai puhelimitse 050 382 6063. Parhaiten minut tavoittaa viestillä.