Kurssit

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kaikille kursseille voi nyt osallistua rajattomalla- tai sarjakortilla ilman erillisiä maksuja. Kurssit poikkeavat muista ryhmäliikuntatunneista niin, että niille tulee ilmoittautua. Ryhmä on kiinteä ja kauden aikana on selkeämmin asetetut tavoiteet kuin ryhmäliikunnassa. Jos minimiosallistujamäärä ei täyty, ryhmä ei toteudu.

Varaa siis paikkasi ryhmässä klikkaamalla ilmoittautumislinkkiä ja hanki sinulle sopiva kortti korttikaupasta.

 

 Startti-ryhmä pienryhmävalmennus

Onko korona jumittanut sinut sohvan pohjalle? Onko hankala saada itseä liikkeelle?
Startti-ryhmä on lempeä ja innostava vaihtoehto, jolla pääset liikunnan pariin sinulle sopivalla tavalla.

Etsitään sinulle sopiva reitti haluamaasi muutokseen, aktiivisempaan arkeen. Tule mukaan pienryhmävalmennukseen!

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset, liikuntatuokiot jokaisella tapaamisekerralla sekä omien elämäntapojen kartoitusta ja teoriamateriaalit. Tunneilla erityishuomio oikeisiin suoritustekniikoihin ja juuri sinulle sopivaan liikeversioon.

Tapaamiset Pilke päiväkodin salissa maanantaisin klo 17-18.

Valmentajana Kirsi Tossavainen


Lindy hop-paritanssi

Lindy hop, kaikkien swing-tanssien äiti, on paritanssi, joka syntyi Harlemissa 1920-luvun lopulla. Tanssi on erittäin rikas ja monipuolinen, ja sitä on mahdollista tanssia sekä villisti nopein askelin että rennosti hienostunein ja rauhallisin liikkein. Lindy hopissa on kyse hauskanpidosta, tanssikumppanin kanssa kommunikoinnista ja musiikista nauttimisesta. Tällä alkeiskurssilla opit kaikki perusasiat tullaksesi Lindy Hopin taitajaksi. Kurssilla saat hyvän pohjan viemisestä ja/tai seuraamisesta, paritanssikuvioista, sooloaskelista sekä pienistä koreografiapätkistä.

Lindy hop, the mother of all swing dances, is a couple dance that was born in Harlem in the late 1920s. The dance is very rich and diverse, ranging from wild and crazy, with fast moves and aerial acrobatics, to slow and relaxed, with subtle and sophisticated moves. Lindy hop is all about having fun, communicating with your dance partner, and enjoying the music. In this beginners' course, you will learn all the basics to become a lindy hopper with a solid base in leading or following, along with couple figures, solo steps, and some small choreographs.

Kurssille voi ilmoittautua parin kanssa tai ilman. Ilman paria ilmoittautuneet "paritetaan" kurssin alkaessa keskenään. Koronatilanteen vuoksi emme valitettavasti voi kierrättää tunneilla viejiä ja seuraajia sekaisin./ You can register for the course with or without a dance partner. Those who register without a pair will be "paired" with each other at the start of the course. Unfortunately, due to the corona situation, we cannot change leaders and followers during the class.

Opetusta tarjolla suomen lisäksi myös englanniksi/ Teaching languages: Finnish & English
Ohjaajana/ Teachers: Petra Rinta-Koski ja Olivier Brabant


Äijähuoltamo

Äijähuoltamo miesten oma tunti. Tunnilla haastetaan lihaskuntoa ja liikkuvuutta, vahvistetaan heikkoja ja avata kireitä lihaksia hyvällä meiningillä.

Intensiteetti **, keskiraskas riippuen omasta tahdista. Mukaan tarvitset sisäkengät, juomapullon ja pienen pyyhkeen.

Tunti 21.2. 2022 alkaen Savulahden päiväkotikoululla maanantaisin klo 19.30

Mukaan voit tulla kauden jumppakorteilla, esim. 15 krt 110€.

Ohjaaja Mirva Martikainen

 


Aikuisten akro

Hauskaa tekemistä yksin ja yhdessä kehittäen vartalonhallintaa.
Kurssi sisältää:
1. Perusvoimistelua, eläimellistä menoa keskivartalon tukea vahvistaen.
2. Liikkuvuutta ja kehonhallintaa, jotka tukevat akrobatialiikkeitä.
3. Voimaosion, jossa tehdään kehonpanolla tehokas treeni koko kropalle.
4. Ohjattua yksilötemppuilua, joissa voit harjoittaa mm. päälläseisontaa, käsilläseisontaa.

Ryhmän ja yksilöiden toiveiden mukaan voidaan kurssilla harjoitella yksilötemppujen lisäksi myös pariakrobatiaa. Rento meininki ja ei taitovaatimuksia! Jo pidempään harjoitelleet akrobaatit ja ensikertalaiset kaikki tervetulleita, ohjaus määräytyy ryhmän taitotason mukaan. Huom. sisältää ranteiden päällä työskentelyä.

Treenit Keski-Palokan koulun liikuntahallilla maanantaisin klo 19.30-21.

Ohjaajana Petra Rinta-Koski