Kurssit

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Jos kurssit joudutaan keskeyttämään esimerkiksi korona-pandemian takia, siirretään kerrat myöhempään ajankohtaan (akro) tai toteutetaan etänä (tanssibeat).

 

 

 Uusi kurssi 11.11.-9.12.2020

Hauskaa tekemistä yksin ja yhdessä kehittäen vartalonhallintaa

Kurssi sisältää

1. Perusvoimistelua, eläimellistä menoa keskivartalon tukea vahvistaen.

2. Voimaosion, mikä tukee akrobatialiikkeitä.

3. Tutustutaan pariakrobatiaan turvallisesti yhdessä. (Koronan takia paljon myös yksilöliikkeitä!

Yksilöliikkeissä keskiössä mm. päälläseisonta. Ei taitovaatimuksia. Huom. sisältää ranteiden päällä työskentelyä.

 

Keskiviikkoisin klo 19.30-21 Mankolan koulun uudessa pikkusalissa. Hinta 50€ /rajattomalla kortilla -30%. Ohaajana Petra Rinta-Koski

Ohjeistukset jumppapaikalle https://palokanilo.fi/mankolan-uusi-sali/

Jos kurssi peruuntuu koronan takia siirretään toteutumattomat kerrat eteenpäin tai hyvitetään etuutena. Akroa ei tehdä etänä.

FasciaMethod-kurssi

Maanantaisin klo 14.45-15.30 Viitajyvässä 7.9.-7.12. (ei 12. ja 19.10.)

Rentouttava, avaava ja vahvistava tunti, jossa liikutaan lempeästi omaa oloa ja hengitystä kuunnellen. Liikkeet ovat dynaamisia, pumppavia ja ne saavat lihaskalvoja nesteytymään ja parantamaan toimintakykyä. Tunti koostuu liikehallintaliikkeistä, täsmävenytyksistä ja pallohieronnasta.

Hinta 55€ (+Jäsenmaksu vuodelle 2020 15€, Rajattomalla kortilla -30%)
Ohjaajalla on lainapalloja, mutta oman pallon hankintaa suositellaan (5€).

Ohjaaja Mirva Martikainen

Tanssibeat

Tanssibeat alkaa 5.9. Tule kokeilemaan nykytanssia, showtanssia, jazz-tanssia sekä reggaetonia!

Viiden kerran kurssi lauantaisin klo 18:30-19:30 Mankolan uudessa salissa.

Ohjaajana Salla Kakkonen.

Hinta 40€/Rajattomalla kortilla -30%=28€ (Jäsenmaksu vuodelle 2020 15€) Jos kurssin toteuttaminen kontakissa ei onnistu koronan takia kerrat toteutetaan etänä Zoomissa.

ILO VETO Pienryhmävalmennus Starttaa taas elokuussa 2020

Haluaisitko pudottaa painoa, lisätä liikettä arkeen, syödä terveellisesti ja voida paremmin? Haluaisitko avuksesi motivoivan valmentajan sekä vertaistukea antavan ryhmän, jotka auttavat sinua tavoitettasi kohden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset ja liikuntakerrat sekä omien elämäntapojen kartoitusta ja teoriamateriaalit. Pienryhmään, sekä kaikille ryhmälikuntatunneille voi osallistua rajattomalla jumppakortilla. (Esim. 10 viikkoa 85€, 21 viikkoa 140/125€. Jäsenmaksu 2020 15€) Ei erilistä kurssimaksua, mutta ryhmään tulee ilmoittautua, koska ryhmä on kiinteä ja paikkoja on rajallinen määrä.

Lisää infoa kurssista saat maksuttomassa SyysStartissa 9.8.2020 Mankolan koululla kello 13.00-16.00. Siellä tehdään myös lihaskunto- ja liikkuvuustestaukset.

Veto-ryhmän tapaamiset 10 viikon ajan  maanantaisin klo 17.30-19.00 Keski-Palokan koulun pihassa.  Joka kerralla on ulkoliikuntaaa ja keskustelua.