Kurssit

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

 

Äidit liikkeelle- ryhmä

Vertaistukea ja uusia vauvakavereita äidit liikkeelle-ryhmässä!

Voit osallistua pienen lapsen kanssa ja soveltuu myös raskaana oleville.
Jokainen kerta sisältää treenin sekä teoria/keskusteluosuuden. Erityishuomiota lantionpohjalle ja turvalliseen liikkumiseen.

Mahdollisesti ryhmä voi jatkua kurssin jälkeen esimerkiksi ulkoillen.

Treenit Zoomissa toukokuussa keskiviikkoisin klo 12.00-13.00.

25€+15€ jäsenmaksu
(Minimi 6 hlöä)

Äijähuoltamo

Äijähuoltamo on neljän kerran tsemppikurssi miehille. Tavoitteena on tuoda  lihaskuntoharjoitteluun ja kehonhuoltoon uusia ideoita, joita voi hyödyntää arjessa kurssin jälkeen esimerkiksi lenkkeilyn yhteydessä.

  • Tunnilla lämmitellään, saadaan syke nousemaan ja kroppa hereille.
  • Lihaskunto-osiossa käydään läpi kaikki päälihasryhmät toiminnallisesti. Liikkeissä käytetään kehonpainoa ja lisävastuksena mm. kuminauhaa, kahvakuulaa ja muita välineitä toiveiden mukaan.
  • Loppuverryttelyyn ja venyttelyyn kiinnitetään erityistä huomioita ja dynaamisin, avaavin liikkein saadaan kehoa huollettua lempeästi, mutta tehokkaasti. Tunnin lopussa voidaan opetella myös pallohierontapisteitä, joiden avulla kehoa on helppo  huoltaa myös kurssin jälkeen.

Aika: Torstaisin klo 19-20

Paikka ensimmäisellä kerralla Keski-Palokan koulun piha. Seuraavat kerrat sovitaan yhdessä osallistujien kanssa toivomusten mukaan.

Hinta 20€ (Jäsenmaksu vuodelle 2021 15€)

Ohjaajana Mirva Martikainen

 

 

JUOKSUKOULU

Huom! Uusi neljän kerran juoksukouluryhmä alkaa ensimmäisen kurssin jälkeen. 

Oletko haaveillut pidempään, että pääsisit kesäksi juoksukuntoon? Haluaisitko saada vinkkejä juoksutekniikkaan ja juoksuharjoitteluun? Haluaisitko mukaan ILOiseen ryhmään, joka tsemppaa yhdessä? Ota ILO irti ja ilmoittaudu mukaan suosittuun ILO juoksukouluun. Kurssi starttaa keskiviikkona 19.5.2021 kello 18.30-19.30 Keski-Palokan koululla. ILO juoksukoulu sopii erittäin hyvin aloittelijoille, koska jokainen voi rakentaa omat henkilökohtaiset tavoitteensa.

ILO Juoksukoulu sisältää:
● 4 tapaamista
● Henkilökohtaisten tavoitteiden asettaminen. Voit asettaa tavoitteeksi, että jaksat juosta esimerkiksi 2km. Jokainen saa luoda oman tavoitteen henkilökohtaisesti.
● Yhteiset juoksulenkit/-treenit vaihtelevilla teemoilla.
● Juoksutekniikan tarkastaminen ja harjoittelu.
● Juoksijan lihaskunto- ja liikkuvuusharjoittelu.
● Henkilökohtaiset vinkit ja esimerkki kausisuunnitelma juoksijan harjoittelusta.

Ilmoittaudu mukaan nyt!
Hinta 45€, rajattomalla kortilla -30%  (+jäsenmaksu 2021 15 €)

Valmentajana Annika Järvenpää