ILO-Leirit

Kesäloma alkaa päiväleirillä!

ILO-kesäleiri on 6-10-vuotiaiden lasten päiväleiri, joka järjestetään 8.6.-11.6. Leiri järjestetään tiistaista torstaihin klo 9-15 (voi tulla tarvittaessa jo klo 8) Keski-Palokan koulun liikuntahallilla sekä lähimaastossa ulkona. Ohjelmassa on tramppatemppuja, freegymiä, telinevoimistelua, palloilua, ulkoiluliikuntaa, leikkejä ja pelejä. Lisäksi perjantaina on mahdollisuus osallistua Seikkailupuistopäivään Laajavuoressa kello 10-15. Perjantaina ohjamassa seikkailua, kiipeilyä, frisbeegolfia ja hyvällä säällä voidaan mennä uimaan.

Leirin ohjaajana toimii Annika Järvenpää (annika[at]palokanilo.fi).

Leiri sisältää lämpimän ruoan jokaisena päivinä. Toivomukset ja muut viestit leiriin liittyen annika[at]palokanilo.fi. Ilmoitathan mahdolliset ruoka-aineallergiat 3.6. mennessä.

Leirin hinta 3 päivää 79 € (+jäsenmaksu 2021 15 €)
Lisäksi voit valita Seikkailupuistopäivän Laajavuoressa lisähintaan 50 € (sisältää pääsyliput ja ruokailun)

ILO Akroleirillä luvassa huikeita temppuja!

Haluatko päästä kokeilemaan akrobatiavoimistelua tai oletko jo akroharrastaja?

ILO Akroleiri sopii sekä jo lajia harrastaville, että vasta-alkajille. Harjoitteita sovelletaan jokaiselle sopivan tasoisiksi. Haluatko oppia seisomaan käsillä tai päällä? Entä haluatko tehdä ryhmässä hienoja pyramiideja? Kaikkea tätä on akroleiri kesäkuussa!

Leirin ohjelmaa sekä sisällä, että ulkona! Leirille ovat tervetulleita kaikki 6-15-vuotiaat. Ryhmää jaetaan tarvittaessa kahteen ikä- ja taitotason mukaan.

Ohjaajan Salla Karttunen, akrovalmentaja

Hinta 59 € sisältää kaikkina leiripäivinä ruokailun. (+jäsenmaksu v.2021 15€)