Yinjooga

Yinjooga on rauhalliseen tahtiin etenevä, syvästi rentouttava harjoitus, jossa jokaiseen asanaan rauhoitutaan noin 3-8 minuuttin ajaksi. Viipyilevät, rennolla keholla tehtävät asanat auttavat lihaskalvoja toimimaan paremmin. Asanat auttavat heräilemään, uudistumaan ja vilkastuttamaan kehon aineenvaihduntaa.

Lihaskalvot ulottuvat ympäri kehoamme, ja niiden ollessa avoimia, liikkuvia sekä elastisia, lihakset saavat käyttöönsä parhaan potentiaalinsa voimastaan ja liikkuvuudestaan. Näin myös sisäelimillä on tilaa toimia ja nivelet liikkuvat pehmeästi. Tämä hidastempoinen, meditatiivinen harjoitus on hyödyllinen vastapaino kiireiselle arjellemme. Yintunnilla hermostomme asettuu levon tilaan ja harjoituksella on stressiä alentava vaikutus. Yinjooga voi parantaa ruuansulatusta, immuniteettia, unenlaatua sekä tasata hormoneja ja verenpainetta.

Yinjooga opettaa läsnäoloa auttaa ymmärtämään läsnäolon arvoa. Verkkaisen tahdin ansiosta on usein helpompi kuulla kehon viestejä kuin nopeampitempoisella tunnilla, kun on aikaa ja tilaa kuulla. Tällä tunnilla on kerrankin luvan kanssa tehdä vähän vähemmän! Yinjoogassa opimme etsimään tietoisen hidastamisen kautta kehon lisäksi myös mieleen tilaa ja päästämään irti rajoittavista asenteista, kehon jännityksistä, ajatuksista ja meitä rajoittavista tunteista. Yinjooga elävöittää, uudistaa, rauhoittaa ja hoitaa. Kaikki asanat tasapainottavat kehomme energiakanavia, meridiaaneja, hoitaen kokonaisvaltaisesti ja lisäten elämänenergian (qi) virtausta.

Hinta 79€, rajattomalla kortilla -30%= 55,30€

Loppukausi 50€, rajattomalla 35€.

Ohjaajana Heidi Lehtonen