Palokan ILO on Priima-seura. Suomen Voimisteluliitto on myöntänyt PRIIMA -aikuisliikunnan laatusertifikaatin kesällä 2014

PRIIMA–laatuseurassa

 liikunnan ilo ja terveys ovat avainasemassa
liikkujan tarpeet ja tyytyväisyys ovat ykkösasia
liikunta on terveyttä edistävää
jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset
ohjaajat ovat koulutettuja
tunnit ovat turvallisia

PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseuraan kaikki ovat tervetulleita!

 

PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseurat ovat Voimisteluliiton jäsenseuroja, jotka panostavat aikuisten terveys- ja kuntoliikunnan laadukkaaseen tarjontaan. Ne ovat sitoutuneita pitkäjänteiseen, jatkuvaan toiminnan kehittämiseen ja kuuluvat Suomen suurimpaan terveysliikuntaketjuun - Voimisteluliittoon.

 
 
 
PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseura täyttää seuraavat kriteerit
 
1. Seuralla on säännöllistä aikuisten kunto- ja terveysliikuntatoimintaa. Tarjonta on monipuolista ja luotettavaa. Jumppatunneista on hyvät tuntikuvaukset, jotka auttavat liikkujaa löytämään itselleen sopivat tunnit. 
 
2. Seura tarjoaa aikuisliikkujille mahdollisuuden osallistua myös tapahtumatoimintaan, kuten näytöksiin tai jumppatapahtumiin.
 
3. Seuran ohjaajilla on aikuisten harrasteliikunnan ohjaamiseen koulutus. He ovat käyneet joko Voimisteluliiton aikuisten ohjaajakoulutuksen 1-tason tai heillä on muu ryhmäliikunnan ohjauksen koulutus täydennettynä voimistelun lajiosaamisella.
 
4. Seura järjestää liikuntaa turvallisessa toimintaympäristössä ja ohjaajilla on perusensiapuvalmiudet.
 
5. PRIIMA – aikuisliikunnan laatuseura on sitoutunut jatkuvaan toiminnan kehittämiseen, ja se kerää säännöllisesti asiakaspalautetta sekä arvioi toimintaansa.