Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Hathajooga

Jooga on Intiasta lähtöisin oleva monimuotoinen menetelmä ja on loistava laji sekä keholle että mielelle. Joogan harjoittamisella on useita positiivisia vaikutuksia. Jooga lisää notkeutta, rauhoittaa, tasapainottaa kehoa, parantaa kehontuntemusta, unenlaatua, immuniteettia sekä hapenottokykyä ja helpottaa kiputiloja. Jooga-kurssi on tarkoitettu myös aloittelijoille.

Joogatunti alkaa alkurentoutuksella. Aurinkotervehdyksen jälkeen siirrytään päivän teeman mukaan fyysisiin asanoihin eli asentoihin. Tunnin lopuksi on luvassa rentoutus.

Kurssi edistää mielen ja kehon tasapainoa, joustavuutta ja voimaa sekä vahvistaa kehontuntemusta.

Palokan Ilon hathajoogakurssi 12.1.-1.3. 2020 (ei 16.2.) klo 14.45-16 Puuppolan koululla

Kevään toinen kurssi 5.4.-31.5. (Ei 19.4., 10.5.)

Hinta 55€, rajattomalla kortilla -30% (Jäsenmaksu 2020 15€)

Rajattomalla kortilla -30%=38,50€

Ohjaajana Heidi Teppola

Hinta 55€, Rajattomalla kortilla -30%=38,50€

Ohjaajana Heidi Teppola

Akrobatia

Akrobatiakurssi keväällä 2020

Hauskaa tekemistä yksin ja yhdessä kehittäen vartalonhallintaa

Kurssi sisältää 1. Perusvoimistelua, eläimellistä menoa keskivartalon tukea vahvistaen.

2. Voimaosion, mikä tukee akrobatialiikkeitä.

3. Tutustutaan pariakrobatiaan turvallisesti yhdessä.

Yksilöliikkeissä keskiössä mm. päälläseisonta. Ei taitovaatimuksia, ei tarvitse olla ikinä ennen tehnyt päälläseisontaa! Huom. sisältää ranteiden päällä työskentelyä.

Maanantaisin klo 19-20.30 Mankolan koulun uudessa pikkusalissa. 20.1.-23.3.2020

Uusi kurssi alkamassa huhtikuussa!

Hinta 100€  (+jäsenmaksu vuodelle 2020), rajattomalla kortilla kurssi 70€.

ILO Veto-pienryhmävalmennus

ILO VETO Pienryhmävalmennus 2020

Oletko miettinyt elämäntaparemonttia pidemmän aikaa? Haluaisitko pudottaa painoa, lisätä liikettä arkeen, syödä terveellisesti ja voida paremmin? Haluaisitko avuksesi motivoivan valmentajan sekä vertaistukea antavan ryhmän, jotka auttavat sinua tavoitettasi kohden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

ILO VETO Pienryhmävalmennus antaa sinulle liikunta- ja ravitsemusreseptit painon pudottamiseen ja elämäntaparemonttiin. Tavoitteet luodaan juuri sinun elämäntilanteesi ja hyvinvointisi kannalta sopiviksi. Välitavoitteet ohjaavat kohti päätavoitetta. Pienryhmässä toimitaan yhdessä hyvässä ja kannustavassa hengessä, nautitaan liikunnasta ja kokeillaan monipuolisia liikuntamuotoja.

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset ja liikuntakerrat, liikuntasuunnitelman, ravitsemusohjeet sekä alku- ja lopputestit, jotka ohjaavat kohti tavoitetta. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan lähtötilanne, muodostetaan henkilökohtaiset tavoitteet ja suunnitellaan yhdessä kurssin toteuttamista. Tämän jälkeen tapaamme säännöllisesti, käymme läpi aihealueita teemoittain ja keskustelemme aiheesta, liikumme yhdessä. Teemoina ovat liikunta, ravitsemus, uni ja palautuminen sekä motivaatio.

Ilmoittaudu mukaan, lyö vetoa ja toteuta uudenvuodenlupauksesi!

Kurssin hinta 120€, Rajattomalla kortilla -30% = 84€

Valmentajana toimii Annika Järvenpää.

Aikuisten rytminen voimistelu

Nyt rytmistä voimistelua aikuisille! Haluatko koordinaatiota, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävän harrastuksen, jossa yhdistyy monipuolisesti hauskuus ja yhdessä tekemisen riemu ja ilo?
Aikuisten rytmisen voimistelun harjoituksissa on mahdollisuus hypätä narulla, pyörittää vannetta, heitellä keiloja, pompottaa palloa sekä tehdä nauhalla kauniita kuvioita. Jokainen tunti on suunniteltu siten, että ensiksi herätellään ja lämmitellään kehoa vartalosarjoilla musiikin tahtiin. Lämmittelyn jälkeen käymme monipuolisesti läpi eri hyppyjen, tasapainojen ja piruettien alkeita. Tunnin puolivälissä teemme välinetekniikkaa ja yhdistämme niitä lihaskuntoliikkeisiin. Loppuun teemme aina pitkät ja rentouttavat venytykset.
Tiistaisin Mankolan koululla klo 19.30-20.45
14.1.- 17.3.2020
Hinta 89€/rajattomalla kortilla -30%
Ohjaajana Oona Mäkikalli