Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Keväällä 2019 tulossa mm. hyvinvointivalmennusta ja Ba'ILO Latino-ryhmä jatkuu edelleen.

Syksyllä alkanut miesten voima ja huolto ja jatkuu aikuisten jumppakalenterissa kauden ajan. Itämaista tanssia kokeillaan neljän kerran verran yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopiston kanssa ja tunti on osa aikuisliikunnan kalenteria ilman erillisiä maksuja.

 

Nyt osa kursseista loppukauden alehintaan! Esim. Mamajooga rajattomalla kortilla 38,50€.

Yinjooga

Uutuutena maanantai-iltaan: Yinjooga

Rauhalliseen tahtiin etenevä, rentouttava ja palauttava harjoitus on hyödyllinen vastapaino kiireiselle arjellemme. Yinjooga opettaa läsnäoloa auttaa ymmärtämään läsnäolon arvoa. Tällä tunnilla saa kerrankin luvan kanssa tehdä vähän vähemmän! Yinjoogassa opimme etsimään tietoisen hidastamisen kautta kehon lisäksi myös mieleen tilaa ja päästämään irti rajoittavista asenteista, kehon jännityksistä, ajatuksista ja meitä rajoittavista tunteista. Yinjooga elävöittää, uudistaa, rauhoittaa ja hoitaa.

Maanantaisin Mankola koululla 4.2.-8.4.2019 klo 19.30-20.30.

Hinta 79€, rajattomalla kortilla -30%= 55,30€

Loppukausi alehintaan 50€, rajattomalla kortilla 35€.

Ohjaajana Heidi Lehtonen

Voguing

Nyt uutuustunti kurssina! Voguing on mm. muotinäytöksistä tuttu naisellinen tanssilaji. Lajiin liittyy vahvasti esittäminen, asenne ja roolin ottaminen ja siinä keskitytään paljon käsien ja vartalon hallintaan. Liikkeet ovat helppoja, mutta erityisesti jalat ja keskivartalo saavat hyvän treenin. Tunnin jälkeen olo on naisellinen ja ryhdikäs. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita.

2.2.-6.4.2019

Lauantaisin klo 15-16 Jokelassa

Hinta 79€, Rajattomalla kortilla -30%=55,30€

Loppukausi 50€, rajattomalla 35€.

Ohjaajana Elina Kunnela

Hyvinvointivalmennus ILO VETO

Hyvinvointivalmennus ILO VETO 3kk

Tule mukaan pienryhmään, jossa asetat omat tavoitteesi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Ensimmäinen tapaaminen 12.2.2019 klo 18.15. Tervetuloa!

LUE LISÄÄ!

Mamajooga

Mamajooga vauvan tai taaperon kanssa

Tunnilla etenemme lapsen ehdoilla (syöttö yms.) Tunti alkaa alkupiirillä ja liikkeellä lasten kanssa. Keskitymme tunneilla selkää ja hartioita avaaviin liikkeisiin, sekä erityisesti lantiopohjalihasten vahvistamiseen synnytyksen jälkeen. Käytämme lasta painona kehoa vahvistavissa liikkeissä. Lopuksi rauhoitutaan loruhetkeen- ja liikkeisiin. 

Isommat sisarukset voivat olla mukana tunneilla.

Hinta 98€

Rajattomalla kortilla -30% . Ilmoittaudu vanhemman nimellä ja valitse ensin rajaton kevät 2019 niin saat alehinnan 68,60€.
Loppukausi nyt 55€, rajattomalla 38,50€
Mamajooga vauvan kanssa Palokan liikuntahallilla klo 11-12
Ohjaaja Heidi Teppola

Ba'ILO Latino

Huippusuosittu Ba'ILO Latino jatkuu keväällä! 

Lattarikurssien innoittamana oma tavoitteellinen lattarirytmeihin erikoistunut tanssiryhmä.

Tunneilla treenataan aktiivisesti tekniikkaa sekä tehdään laajempaa koreografiaa lisäten tanssiin pieniä show elementtejä. Ryhmä voi halutessaan esiintyä tapahtumissa. Ryhmä soveltuu jo lattarirytmien perusteet osaaville. 

Joka toinen sunnuntai klo 14.30-16 Mankolassa.

LUE LISÄÄ!

Miesten voima ja huolto

Miesten oma tunti!

Miesten voima ja huolto-tunnilla treenataan leppoisasti, mutta hiki päässä. Huomiota kiinnitetään erityisesti keskivartalon hallintaan ja liikuvuuden kehittämiseen pikkuhiljaa kauden edetessä. Ei vaikeita koreografioita, vaan simppeliä, toiminnallista ja tehokasta liikettä. Teemoja ja tekniikoita toivomusten mukaan.

Tunti sopii hyvin niin pelimiehille kuin sellaisille, joiden liikuntaharrastus on jäänyt viime aikoina vähemmälle.

LUE LISÄÄ!