Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Hathajooga

Jooga on Intiasta lähtöisin oleva monimuotoinen menetelmä ja on loistava laji sekä keholle että mielelle. Joogan harjoittamisella on useita positiivisia vaikutuksia. Jooga lisää notkeutta, rauhoittaa, tasapainottaa kehoa, parantaa kehontuntemusta, unenlaatua, immuniteettia sekä hapenottokykyä ja helpottaa kiputiloja. Jooga-kurssi on tarkoitettu myös aloittelijoille.

Joogatunti alkaa alkurentoutuksella. Aurinkotervehdyksen jälkeen siirrytään päivän teeman mukaan fyysisiin asanoihin eli asentoihin. Tunnin lopuksi on luvassa rentoutus.

Kurssi edistää mielen ja kehon tasapainoa, joustavuutta ja voimaa sekä vahvistaa kehontuntemusta.

Palokan Ilon hathajoogakurssi 27.10.-1.12.2019 klo 14.45-16 Puuppolan koululla

Hinta 49€, Rajattomalla kortilla -30%.

Ohjaajana Heidi Teppola

Footbic®

FOOTBIC-TUTUKSI KURSSI (3 KRT 60min)

Jalkaterät tarvitsevat liikettä aivan kuten koko kehomme. Jalkaterien virheasentojen ja lihasheikkouksien on todettu aiheuttavan erilaisia kiputiloja ja vaivoja joka puolella kehossamme. Plantaarifaskiitti, laskeutuneet jalkakaaret, päkiäkivut, polvi-, lonkka-, lantion- ja alaselän vaivat... Jos tuntuu tutulta, tämä kurssi voi olla sopiva juuri sinulle!

Tässä kolmiosaisessa workshopissa kuulet perusteet jalkaterän toiminnasta ja opettelet jalkojen hyvinvointia edistäviä harjoitteita Footbic® -palloilla. Kurssin jälkeen osaat tehdä harjoitteet kotonasi. Säännöllisellä harjoittelulla vahvistat ja tuet jalkaterän pieniä ja heikkoja lihaksia ja saat jalkaterään liikkuvuutta ja hallintaa. Samalla kehität tasapainoasi. Footbicin kehittäjä on fysioterapeutti Atte Kärnä.

Kurssihintaan sisältyy kirjalliset kotiohjeet sekä Footbic®-pallot. Pallopaketit tilataan etukäteen, joten ilmoittautuminen on pakollinen.

OHJAAJA: Arja Kohvakka-Viinanen (Somatic Pilates-ohjaaja, Footbic-ohjaaja)

Torstaisin klo 18.30-19.30 Priimuksella
Ryhmä I: to 12.9, 19.9 ja 26.9
Ryhmä II, vaivasenluu: to 24.10, 31.10 ja 7.11
Ilmoittaudu tästä!

Akrobatia

Akrobatiakurssi saa jatkoa, tervetuloa mukaan myös uudet innokkaat kokeilijat!

Loppusyksyn kurssi 4.11., 11.11., 18.11., 2.12. ja 9.12. Hinta 50€ (Vuoden 2019 jäsenmaksu 15€)

Nyt huikea uutuus aikuisille Palokan Ilolla: akrobatia!

Hauskaa tekemistä yksin ja yhdessä kehittäen vartalonhallintaa

Kurssi sisältää
1. Perusvoimistelua, eläimellistä menoa keskivartalon tukea vahvistaen.
2. Voimaosion, mikä tukee akrobatialiikkeitä.
3. Tutustutaan pariakrobatiaan turvallisesti yhdessä. Yksilöliikkeissä keskiössä mm. päälläseisonta.

Ei taitovaatimuksia, ei tarvitse olla ikinä ennen tehnyt päälläseisontaa!

Huom. sisältää ranteiden päällä työskentelyä.

Paikka: Savulahden koulu osoitteessa Savulahdentie 1.

Ohjaajana Essi Latvala

Pilates-kurssi

Pilatesta maanantai-iltaan

Rauhallinen, huoltava ja vahvistava Pilates sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille. Erityisesti menetelmää voi suositella selkä- ja hartiakivuista kärsiville sekä istumatyöläisille.

Tunnilla huomioidaan eritasoiset liikkujat, joten voit huoletta tulla mukaan. Kuuden viikon kurssilla opit tekniikan ja keskivartalon hallinnan, jota pystyt hyödyntämään arjessasi jokaisessa liikkeessäsi.

Kurssille mahtuu maksimissaan 20 henkeä, joten varaathan paikkasi ajoissa.

Ohjaajana Somatic Pilates-ohjaaja Arja KV

Hinta 49€/rajattomalla kortilla -30%

Paikka: Mankolan koulu

Aika: Maanantaisin klo 19-20  2.9.-7.10.2019

Tulossa myös jatkokurssi lokakuussa 21.10.-25.11.

Juoksukoulu

Huippusuosittu juoksukoulu jatkuu!
Haluatko lisätehoa harjoitteluun ja motivaatiota juoksuharrastukseen? Juoksukoulusta saat monipuolisia harjoitteluohjeita, henkilökohtaisen harjoitteluohjelman ja porukan tsempin! Juoksukoulun jo käyneille jatko-osa tarjoaa entistä enemmän henkilökohtaisia ohjeita, uusia harjoitteita ja iloisia porukkatreenejä. Jos et osallistunut aiemmalle kurssille, voit hypätä lähtötasostasi riippumatta mukaan. Kaikki harjoitukset, ohjeet ja ohjelmat tehdään oman tason mukaisesti.

Hinta 49€ (+vuoden 2019 jäsenmaksu 15€) Rajattomalla kortilla -30%.

Valmentajana Iida Laatikainen

Aikuisten rytminen voimistelu

Nyt rytmistä voimistelua aikuisille! Haluatko koordinaatiota, voimaa, liikkuvuutta ja kehonhallintaa lisäävän harrastuksen, jossa yhdistyy monipuolisesti hauskuus ja yhdessä tekemisen riemu ja ilo? Aikuisten rytmisen voimistelun harjoituksissa on mahdollisuus hypätä narulla, pyörittää vannetta, heitellä keiloja, pompottaa palloa sekä tehdä nauhalla kauniita kuvioita. Jokainen tunti on suunniteltu siten, että ensiksi herätellään ja lämmitellään kehoa vartalosarjoilla musiikin tahtiin. Lämmittelyn jälkeen käymme monipuolisesti läpi eri hyppyjen, tasapainojen ja piruettien alkeita. Tunnin puolivälissä teemme välinetekniikkaa ja yhdistämme niitä lihaskuntoliikkeisiin. Loppuun teemme aina pitkät ja rentouttavat venytykset.

Harjoituskerrat: 18.8. 25.8. 1.9. 8.9. 15.9. 22.9. 29.9. 6.10. 13.10. 3.11. 8.12.

Jokelassa sunnuntaisin klo 17-18.

Ohjaajana Oona Mäkikalli

Hinta 89€/rajattomalla kortilla -30%