Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Kesäkursseina Hathajoogaa, juoksukoulu ja elokuussa aikuisten akrobatiaa.

Hathajooga

Uutuus kesäkurssina: Hathajooga

Jooga on Intiasta lähtöisin oleva monimuotoinen menetelmä ja on loistava laji sekä keholle että mielelle. Joogan harjoittamisella on useita positiivisia vaikutuksia. Jooga lisää notkeutta, rauhoittaa, tasapainottaa kehoa, parantaa kehontuntemusta, unenlaatua, immuniteettia sekä hapenottokykyä ja helpottaa kiputiloja.

Jooga-kurssi on tarkoitettu myös aloittelijoille. Joogatunti alkaa alkurentoutuksella. Aurinkotervehdyksen jälkeen siirrytään päivän teeman mukaan fyysisiin asanoihin eli asentoihin. Tunnin lopuksi on luvassa rentoutus. Kurssi edistää mielen ja kehon tasapainoa, joustavuutta ja voimaa sekä vahvistaa kehontuntemusta.

Palokan Ilon hathajoogakurssi 26.5-16.6 klo 16.00-17.15, Mankolan koululla

Hinta 49€, Rajattomalla kortilla -30%.

Ohjaajana Heidi Teppola

Juoksukoulu

Uutuus kesäkurssina: Juoksukoulu

Juoksukoulussa saat apua juksutekniikan kehittämiseen ja omatoimiseen harjoitteluun kesän varrelle. Neljän kerran kurssilla saat innostuksen ja opit oikeaoppiset harjoitteet. Ensimmäinen tapaaminen Palokan Ilon toimistolla.

Elokuussa tulossa juoksukoulu 2.0, jossa pääset syventämään tekniikkaasi ja kehittämään kuntoa edelleen.

Hinta 49€ (+vuoden 2019 jäsenmaksu 15€) Kesän rajattomalla kortilla -30%.

Valmentajana Iida Laatikainen