Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Koronan aikana toteutuu vain netissä toteutettavat kurssit:

 

Ryhtiä treeniin-ryhmä

Tule mukaan intensiiviryhmään, jossa liikutaan kunnolla kesää kohti. Valmennus toteutetaan ryhmän kanssa netin välityksellä. Jos koronarajoitukset hellittävät, voidaan siirtyä jumppaamaan porukalla ulos. Valmennus sopii kaiken ikäisille naisille ja miehille.

Kurssin kesto on toukokuun loppuun, yhteensä kuusi viikkoa.

 

Valmennus sisältää:

  • Yhteiset livetreenit netin välityksellä keskiviikkoisin. Sisällöt osallistujien toivomusten mukaan, mm. lihaskuntoa, sykejumppaa ja kehonhuoltoa. (Tallenteet jäävät omaan käyttöön.) Ensimmäinen Zoom keskiviikkona 29.4 klo 18.00. Jos koronarajoitukset hellittävät, voimme siirtyä jumppaamaan myös yhdessä ulos.
  • Palokan ilon nettimaterialit käyttöösi. Mukana mm. juoksukoulu ja monipuolinen, jatkuvasti kasvava paketti omatoimiseen liikuntaan.
  • Kuntotestit (kävelytesti, lihaskunto, liikkuvuus, tasapaino).
  • Oma liikuntasuunnitelma valmentajan avustuksella. Mahdollisuus henkilökohtaiseen tuokioon ohjaajan kanssa.
  • Lisätueksi jokaiselle omat treeniohjeet.

 

 

TanssiBeat

Parhaat bileet omassa olohuoneessa!

Ilon TanssiBeat on uusi livestreamina toteutettava viiden kerran kurssi, jossa tanssitaan mm. afroa, reggaetonia, salsaa, showta, jazzia ja streatia. Ohjaajana seurasamme vanha tuttu mahtava Kati Viitala.
Eri tanssityyleistä rakennetaan pienet koreografiat ja harjoitellan tanssilajille ominaista liikettä. Ei aiempaa kokemusta tarvita.

Kurssi toteutetaan livenä Zoomissa. Saat ohjaajalta palautetta ja saat tanssia ryhmän fiiliksessä omassa olohuoneessasi.

Maanantaisin klo 18.00-19.00 4.5.-1.6.2020

Ei muuta kun matto rullalle ja tanssiksi!

Hinta ei jäsenille "koodilla Katinkaveri" 30€ Ilmoittaudu tästä.

Jäsenille 20€, rajattomalla kortilla -30% 14€. Jäsenten ilmoittautuminen tästä.

Juoksukoulu

Oletko haaveillut pidempään, että pääsisit kesäksijuoksukuntoon?  Haluaisitko saadavinkkejä juoksutekniikkaan ja juoksuharjoitteluun? Haluaisitko mukaan ILOiseenryhmään, joka tsemppaa yhdessä?

Ota ILO irti ja ilmoittaudu mukaan suosittuun ILO juoksukouluun.Kurssi starttaa tiistaina 7.4.2020 kello 18.30-20.00 Palokan Ilon toimistolla. ILO juoksukoulu sopii erittäin hyvin aloittelijoille, koska jokainen voirakentaa omat henkilökohtaiset tavoitteensa.

ILO Juoksukoulu sisältää:

●       8 tapaamista huhti-toukokuun ajan.

●       Henkilökohtaistentavoitteiden asettaminen. Voit asettaa tavoitteeksi, että jaksat juostaesimerkiksi 2km tai 5 km. Jokainen saa luoda oman tavoitteensa henkilökohtaisesti.

●       Yhteisetjuoksulenkit/-treenit vaihtelevissa paikoissa.

●       Juoksutekniikan tarkastaminen ja harjoittelu.

●       Juoksijan lihaskunto-ja liikkuvuusharjoittelu.

●       Henkilökohtaisen harjoitteluohjelman rakentaminen.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Hinta 80€, rajattomalla kortilla -30% = 56€ (+jäsenmaksu2020 15 €)

Valmentajana Annika Järvenpää

 

Hathajooga

Jooga on Intiasta lähtöisin oleva monimuotoinen menetelmä ja on loistava laji sekä keholle että mielelle. Joogan harjoittamisella on useita positiivisia vaikutuksia. Jooga lisää notkeutta, rauhoittaa, tasapainottaa kehoa, parantaa kehontuntemusta, unenlaatua, immuniteettia sekä hapenottokykyä ja helpottaa kiputiloja. Jooga-kurssi on tarkoitettu myös aloittelijoille.

Joogatunti alkaa alkurentoutuksella. Aurinkotervehdyksen jälkeen siirrytään päivän teeman mukaan fyysisiin asanoihin eli asentoihin. Tunnin lopuksi on luvassa rentoutus.

Kurssi edistää mielen ja kehon tasapainoa, joustavuutta ja voimaa sekä vahvistaa kehontuntemusta.

Palokan Ilon hathajoogakurssi 12.1.-1.3. 2020 (ei 16.2.) klo 14.45-16 Puuppolan koululla

Kevään toinen kurssi 5.4.-31.5. (Ei 19.4., 10.5.)

Hinta 55€, rajattomalla kortilla -30% (Jäsenmaksu 2020 15€)

Rajattomalla kortilla -30%=38,50€

Ohjaajana Heidi Teppola

Hinta 55€, Rajattomalla kortilla -30%=38,50€

Ohjaajana Heidi Teppola

Akrobatia

Akrobatiakurssi keväällä 2020

Hauskaa tekemistä yksin ja yhdessä kehittäen vartalonhallintaa

Kurssi sisältää

1. Perusvoimistelua, eläimellistä menoa keskivartalon tukea vahvistaen.

2. Voimaosion, mikä tukee akrobatialiikkeitä.

3. Tutustutaan pariakrobatiaan turvallisesti yhdessä.

Yksilöliikkeissä keskiössä mm. päälläseisonta. Ei taitovaatimuksia, ei tarvitse olla ikinä ennen tehnyt päälläseisontaa! Huom. sisältää ranteiden päällä työskentelyä.

Maanantaisin klo 19-20.30 Mankolan koulun uudessa pikkusalissa.

Uusi kurssi alkamassa huhtikuussa! 6.4.-25.5.2020 

Hinta 80€  (+jäsenmaksu vuodelle 2020), rajattomalla kortilla kurssi -30%.

ILO Veto-pienryhmävalmennus

ILO VETO Pienryhmävalmennus 2020

Oletko miettinyt elämäntaparemonttia pidemmän aikaa? Haluaisitko pudottaa painoa, lisätä liikettä arkeen, syödä terveellisesti ja voida paremmin? Haluaisitko avuksesi motivoivan valmentajan sekä vertaistukea antavan ryhmän, jotka auttavat sinua tavoitettasi kohden? Nyt sinulla on siihen mahdollisuus!

ILO VETO Pienryhmävalmennus antaa sinulle liikunta- ja ravitsemusreseptit painon pudottamiseen ja elämäntaparemonttiin. Tavoitteet luodaan juuri sinun elämäntilanteesi ja hyvinvointisi kannalta sopiviksi. Välitavoitteet ohjaavat kohti päätavoitetta. Pienryhmässä toimitaan yhdessä hyvässä ja kannustavassa hengessä, nautitaan liikunnasta ja kokeillaan monipuolisia liikuntamuotoja.

Valmennus sisältää yhteiset tapaamiset ja liikuntakerrat, liikuntasuunnitelman, ravitsemusohjeet sekä alku- ja lopputestit, jotka ohjaavat kohti tavoitetta. Ensimmäisessä tapaamisessa kartoitetaan lähtötilanne, muodostetaan henkilökohtaiset tavoitteet ja suunnitellaan yhdessä kurssin toteuttamista. Tämän jälkeen tapaamme säännöllisesti, käymme läpi aihealueita teemoittain ja keskustelemme aiheesta, liikumme yhdessä. Teemoina ovat liikunta, ravitsemus, uni ja palautuminen sekä motivaatio.

Ilmoittaudu mukaan, lyö vetoa ja toteuta uudenvuodenlupauksesi!

Kurssin hinta 120€, Rajattomalla kortilla -30% = 84€

Valmentajana toimii Annika Järvenpää.