Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Osa kursseista vaatii ilmoitauumiseen, mutta mukaan pääsee myös rajattomalla kortilla. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Syksyllä 2018 tulossa mm. pienryhmävalmennusta, kässärikurssi, Ba'ILO Latino, tavoitteellisempi Zumba-kurssi ja kuntonyrkkeily.

Miesten voima ja huolto

Miesten oma tunti!

Miesten voima ja huolto-tunnilla treenataan leppoisasti, mutta hiki päässä. Huomiota kiinnitetään erityisesti keskivartalon hallintaan ja liikuvuuden kehittämiseen pikkuhiljaa kauden edetessä. Ei vaikeita koreografioita, vaan simppeliä, toiminnallista ja tehokasta liikettä. Teemoja ja tekniikoita toivomusten mukaan.  

Tunti sopii hyvin niin pelimiehille kuin sellaisille, joiden liikuntaharrastus on jäänyt viime aikoina vähemmälle.  

LUE LISÄÄ!

Mamajooga

Mamajooga vauvan tai taaperon kanssa

Tunnilla etenemme lapsen ehdoilla (syöttö yms.) Tunti alkaa alkupiirillä ja liikkeellä lasten kanssa. Keskitymme tunneilla selkää ja hartioita avaaviin liikkeisiin, sekä erityisesti lantiopohjalihasten vahvistamiseen synnytyksen jälkeen. Käytämme lasta painona kehoa vahvistavissa liikkeissä. Lopuksi rauhoitutaan loruhetkeen- ja liikkeisiin. 

Isompi sisarus ei ole este osallistumiseen, vaan sisarukset ovat tervetulleita mukaan liikuntahallille. 

3.9.-3.12.2018

Hinta 98€

Rajattomalla kortilla -30% . Ilmoittaudu vanhemman nimellä ja valitse ensin rajaton syksy 2018 niin saat alehinnan 68,60€.
 
Mamajooga vauvan (n.3kk-11kk) kanssa Palokan liikuntahallilla klo 11-12
 
Ohjaaja Heidi Teppola
 

Zumba-kurssi

Tavoitteellisen  Zumba-kurssin koreografiat kokoaa yhteen menevimmät muuvit ja kuumimmat biisit,
kautta aikojen, käymme läpi kurssin alussa myös Zumban perusaskeleet kurssilla käytettävistä tanssilajeista,
jotta pääset helposti mukaan. Yhdessä päästään myös esiintymään kurssin lopulla, Showtyyliin!
 

Hathajooga

Syksyllä 27.10.-8.12.2018 tulossa jutuus, Hathajoogakurssi
Lauantaisin klo 9.30-10.45  Jokelassa
 
Jooga tukee mielen tasapainoa, rentouttaa, ja edistää kehon joustavuutta & voimaa. Kurssi sopii aloittelijoille tai enemmän jooganneille.
Tunnin kulku: Alkurentoutus, alustavat liikkeet, aurinkotervehdys, päivän teemaan sopivat asanat=asennot ja loppurentoutus.
 
Päälle joustavat vaatteet, jumppa-alusta ja halutessa viltti ja juomapullo. 27.10.-8.12.2018, yhteensä 7 kertaa.
Hinta 69€/ rajattomalla -30%=48,30€
Ohjaajana Heidi Teppola

Ba'ILO Latino

Huippusuosittu Ba'ILO Latino jatkuu syksyllä! 

Lattarikurssien innoittamana oma tavoitteellinen lattarirytmeihin erikoistunut tanssiryhmä.

Tunneilla treenataan aktiivisesti tekniikkaa sekä tehdään laajempaa koreografiaa lisäten tanssiin pieniä show elementtejä. Ryhmä voi halutessaan esiintyä tapahtumissa. Ryhmä soveltuu jo lattarirytmien perusteet osaaville. 

Joka toinen sunnuntai klo 14.30-16 Mankolassa.

LUE LISÄÄ!

Pienryhmävalmennus

Pienryhmävalmennus 3kk

Tule mukaan motivoivaan pienryhmään, ja ota ensimmäinen askel lähemmäs unelmiasi!
Saavuta kokonaisvaltaisesti parempi olo- voi paremmin kuin koskaan. Opi puhtaammat ruokailutottumukset-energiaa ja jaksamista arkeen. Valmennus antaa sinulle pysyvät avaimet painonhallintaan. Jakson aikana karistat senttejä ja pääset eroon ongelmakohdistasi, sinun tavoitteita tukevien treeniohjelmien avustuksella. Saat myös avaimet pysyvään muutokseen.
Ryhmä starttaa vko 36

Pienryhmä toteutetaan Palokan Ilon ja Fitverstaan Nitan yhteistyönä.

LUE LISÄÄ!

Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeilykurssilla opit perustekniikat ja kohotat kuntoa hauskalla, mutta hikisellä tavalla.

5.9.-31.10. Kurssille erillinen ilmoittautuminen, koska paikkamäärä on rajoitettu, mutta mukaan pääsee rajattomalla- tai sarjakortilla. Pelkkä kuntonyrkkeily ilman rajatonta korttia 79€ (+vuoden 2018 jäsenmaksu 15€)

Ohjaajana Sirpa Sormunen

Huom! Kurssi on täynnä

Kässärikurssi

Oletko aina halunnut oppia seisomaan käsilläsi? Nyt se on mahdollista, olipa lähtötasosi mikä tahansa. Tällä kuuden viikon käsilläseisontakurssilla opit oikean tekniikan turvallisesti askel askeleelta. Tavoitteena on kehittää myös leuanvetotulostasi, olipa haaveesi sitten vetää yksi tai kymmen leukaa.

LUE LISÄÄ!