Kurssit ja kiinteät ryhmät

Perinteisen jumppakalenterin lisäksi Palokan Ilo tarjoaa mahdollisuuden myös taitojen syventämiseen ja harjoittelemiseen pienemmässä ryhmässä. Kurssit kestävät sisällöstä riippuen 4-15 viikkoa ja niille on erillinen ilmoittautuminen ja mahdollinen maksu. Voimassa olevalla rajattomalla kortilla kurssimaksuista -30%.

Keväällä 2019 tulossa mm. hyvinvointivalmennusta ja Ba'ILO Latino-ryhmä jatkuu edelleen.

Syksyllä alkanut miesten voima ja huolto ja jatkuu aikuisten jumppakalenterissa kauden ajan. Itämaista tanssia kokeillaan neljän kerran verran yhteistyössä Jyväskylän kansalaisopiston kanssa ja tunti on osa aikuisliikunnan kalenteria ilman erillisiä maksuja.  

Ba'ILO Latino

Huippusuosittu Ba'ILO Latino jatkuu keväällä! 

Lattarikurssien innoittamana oma tavoitteellinen lattarirytmeihin erikoistunut tanssiryhmä.

Tunneilla treenataan aktiivisesti tekniikkaa sekä tehdään laajempaa koreografiaa lisäten tanssiin pieniä show elementtejä. Ryhmä voi halutessaan esiintyä tapahtumissa. Ryhmä soveltuu jo lattarirytmien perusteet osaaville. 

Joka toinen sunnuntai klo 14.30-16 Mankolassa.

LUE LISÄÄ!

Miesten voima ja huolto

Miesten oma tunti!

Miesten voima ja huolto-tunnilla treenataan leppoisasti, mutta hiki päässä. Huomiota kiinnitetään erityisesti keskivartalon hallintaan ja liikuvuuden kehittämiseen pikkuhiljaa kauden edetessä. Ei vaikeita koreografioita, vaan simppeliä, toiminnallista ja tehokasta liikettä. Teemoja ja tekniikoita toivomusten mukaan.  

Tunti sopii hyvin niin pelimiehille kuin sellaisille, joiden liikuntaharrastus on jäänyt viime aikoina vähemmälle.  

LUE LISÄÄ!

Mamajooga

Mamajooga vauvan tai taaperon kanssa

Tunnilla etenemme lapsen ehdoilla (syöttö yms.) Tunti alkaa alkupiirillä ja liikkeellä lasten kanssa. Keskitymme tunneilla selkää ja hartioita avaaviin liikkeisiin, sekä erityisesti lantiopohjalihasten vahvistamiseen synnytyksen jälkeen. Käytämme lasta painona kehoa vahvistavissa liikkeissä. Lopuksi rauhoitutaan loruhetkeen- ja liikkeisiin. 

Isommat sisarukset voivat olla mukana tunneilla.  

Hinta 98€

Rajattomalla kortilla -30% . Ilmoittaudu vanhemman nimellä ja valitse ensin rajaton kevät 2019 niin saat alehinnan 68,60€.
 
Mamajooga vauvan kanssa Palokan liikuntahallilla klo 11-12
 
Ohjaaja Heidi Teppola
 

Pienryhmävalmennus

Hyvinvointivalmennus 3kk

Tule mukaan pienryhmään, jossa asetat omat tavoitteesi kohti kokonaisvaltaista hyvinvointia.

LUE LISÄÄ!