Johtokunnan kokoonpano 2018

Johtokunnalle voi lähettä sähköpostia osoitteeseen johtokunta[at]palokanilo.fi. Viestikenttään voi halutessa lisätä henkilön nimen. 

 

Johtokunta 8.5.2018 alkaen:

Kirsikka Honkonen (puheenjohtaja, KiVa-tiimi)

Heidi Soini (sihteeri, LaNu- ja KiVa-tiimit)

Hannele Anetjärvi-Villanen (varapuheenjohtaja, Lanu-tiimi)

Saila Hannonen (KiVa- ja markkinointi ja taloustiimi)

Iida Laatikainen (Aili-tiimi)

Merja Huovelin (AiLi- ja markkinointi ja taloustiimi)

Sirpa Mikkonen (rahastonhoitaja, AiLi- ja markkinointi ja taloustiimi)

Kirsikka Honkonen, puheenjohtaja, kilpailu ja valmennus

Olen Kirsikka Honkonen. Olen ollut seuran toiminnassa mukana harrastavien lasten vanhempana vuodesta 2010 lähtien ja sama rooli jatkuu edelleen. Pojat harrastavat Freegym-ryhmissä ja tytöt harrastavat rytmistä voimistelua Ionat ja Ilonat -kilpavalmennusryhmissä. Toimin myös Ilonat-ryhmän joukkueenjohtajana. Tänä vuonna olen aloittanut myös Palokan Ilon johtokunnan jäsenenä ja kuulun kilpavalmennus- eli KiVa-tiimiin. Olen myös seuran turvallisuusvastaava. Turvallisuus kokonaisuutena sisältää myös ensiapu- sekä järjestyksenvalvontapuolen. Mieltänne askarruttavissa asioissa ottakaa rohkeasti yhteyttä. Liikunnan iloa kaikille!

Hannele Anetjärvi-Villanen, varapuheenjohtaja, aikuisten liikunta

Olen Hannele Anetjärvi-Villanen ja toimin Palokan Ilon johtokunnassa varapuheenjohtajana. Virkistän ja voimistan itseäni aikuisliikunnan parissa vaihtelevasti eri ryhmissä. Jos sinulla on aikuisliikunnan suhteen toiveita, palautetta ja /tai kehittämisideoita, toimitan mielelläni niitä eteenpäin johtokunnalle tiedoksi.

Ilo kasvaa liikkuen!

Heidi Soini, sihteeri, lasten liikunta, kilpailu- ja valmennustoiminta

Olen Heidi Soini.  Olen mukana lasten ja nuorten liikunnan tiimissä ja lisäksi toimin johtokunnan sihteerinä.  Mielestäni on tärkeää, että jokaisen lapsen ja nuoren olisi mahdollista löytää liikunnan ilo. 
 
Johtokuntatyön lisäksi toimin Cimonellojen joukkeenjohtajana. Felindoissa olen ollut mukana alusta lähtien ja vaihtelevasti minut voi bongata myös aikuisten ryhmäliikuntatunneilta. 

Saila Hannonen, kipailu- ja valmennustoiminta, markkinointi ja talous

Olen Saila Hannonen ja mukana johtokunnassa Kiva-tiimissä sekä markinointi- ja taloustiimissä. Vanhempi tytär voimistelee Idefiassa, jossa toimin joukkueenjohtajana. Nuorempi tytär voimistelee Ilonassa.