Suomi Gymnaestrada 2018

 

Tapahtuma, jota et voi jättää kokematta!

Lähde mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan, kesän 2018 suurimpaan voimistelutapahtumaan yhdessä seurakavereiden kanssa! Voit tulla mukaan esiintymään, jumppaamaan, katsomaan, kokemaan ja ennen kaikkea nauttimaan upeista näytöksistä.

Voimistelun Suomi Gymnaestrada 2018 järjestetään Turussa 7.–10.6.

Palokan ilo, voimistelu ja liikunta on mukana ja joukoisssamme on mahdollisuus osallistua alempana esiteltyihin kenttäohjelmiin. Valitse sopiva ja tule mukaan iloiseen joukkoon! Maksuttomat harjoitukset alkavat marraskuussa 2017. 

Ilmoittaudu mukaan harjoituksiin tästä.

Alustavat ilmoittautumiset kenttänäytöksiin 10.10. mennessä!

 

Tahdon tietää kaiken (Perheliikunta)

Alle kouluikäiset, koreografina Heli Suokko-Rajala (apuohjaajana Essi Koski)

Esityksen keskeinen teema on lapsen uteliaisuus, kokeilemisen halu sekä innokkuus selvittää maailman suuria salaisuuksia. Leikinomaisuus ja mielikuvitus ovatkin avainasemassa tässä esityksessä.

Ohjelma on tarkoitettu kaikista pienimmille voimistelijoille, jotka saavat vallata areenan yhdessä aikuisen kanssa. Yhdellä aikuisella voi olla mukanaan enintään kaksi lasta. Tässä ohjelmassa on myös rooli alle kouluikäisille sekä voimistelun vasta-aloittaneiden ryhmille. Ohjaajat tulevatkin mukaan kentälle oman ryhmänsä kanssa ja tuovat näin turvaa sekä mallia pienille jumppareille suurella estradilla.

Taitovaatimuksia ei ole. Innokas ja utelias mieli riittävät. Lue koreografin esittely täältä.

HARJOITUKSET marraskuun alusta aina torstaisin klo 18:30-19:30 Jokelan koululla

 

Salainen labyrintti (7-12v.)

Voimistelukoulu 7–12-vuotiaille, koreografeina Katri Kukkola ja Jenni Merra

Vauhtia ja veikeitä liikkeitä, voimistelun taitoa, mystiikkaa ja mukaansatempaavia rytmejä. Tule siis mukaan kanssamme salaperäisen labyrintin uumeniin.

Tämä ohjelma antaa voimistelijoille esiintymisen iloa, leikkisää liikekieltä ja oppimisen elämyksiä.

Ohjelma on tarkoitettu jo voimistelua aikaisemmin harrastaneille 7–12-vuotiaille voimistelijoille – tytöille ja pojille sekä tanssillisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilparyhmille. Tämä on kahdesta voimistelukouluohjelmasta se jonkin verran haastavampi.

Tehdään yhdessä yllätyksiä täynnä oleva labyrintti.

Lue koreografien esittely täältä.

HARJOITUKSET marraskuusta eteenpäin aina sunnuntaisin klo 13:30-14:30 Jokelan koululla

 

#oonhyväjustnäin

Tanssi nuorille, yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille, koreografeina Nea Vallin ja Riikka Kuusipohja

Vauhdikas ja energinen tanssin kenttänäytös käsittelee nuorten itsetuntoa nykypäivän sosiaalisen median pyörteissä. Esitys peräänkuuluttaa aitoutta, itsevarmuutta sekä luonnollisuutta. Se on samalla myös kannanotto some-kiusaamista vastaan.

Tämän esityksen tarkoitus on saada nuorten ääntä kuuluviin nostamalla aihetta esiin tanssin ja sosiaalisen median avulla. Jokaisen nuoren tulisi saada onnistumisen kokemuksia ja tuntua yhteenkuuluvuutta sekä tanssin parissa että somen syövereissä. Olemme arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme.

Koreografiassa yhdistellään katutansseja ja jazztanssia. Esitys soveltuu monentasoisille ja -ikäisille tanssijoille.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joista toisessa keskitytään perustanssitekniikkaan, tehdään paljon toistoja ja käytetään tasaiskuisia rytmejä. Toisessa roolissa on haasteellisempaa liikekieltä ja nopeampia sarjoja, jotka vaativat tanssijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä vahvaa ilmaisua.

Esityksessä korostuu lämmin yhteishenki, hyvä meininki ja yhdessä tekemisen ilo. Ne kantautuvat tanssisaleilta koko kansalle sosiaalisen median kautta sekä itse suurtapahtumassa stadionkentältä katsomoon.

Sun ei tarvii feikkaa, mitään roolia veivaa.

Yhtään ei tarvii jarruttaa!

Sun ei tarvii feikkaa, nyt paeta ei saa.

Älä välitä muista, nosta kädet ilmaan!

Sä pystyt mihin vaan, oot hyvä juuri noin!

Lue koreografien esittely täältä.

HARJOITUKSET marraskuusta eteenpäin aina sunnuntaisin klo 14:30-15:30 Jokelan koululla

Energian ympäröimä

Tanssillinen voimistelu, aikuisille ja vähintään yläkouluikäisille, koreografina Eerika Laalo-Häikiö

Voimistelun energia valloittaa modernilla tavalla, kun tanssillisen voimistelun ohjelma valtaa Turun stadionin.

Esitys on täynnä vauhtia, voimaa sekä voimistelun virtaavuutta, vahvoja tunteita unohtamatta. Liikekieli kiteytyy vartalon liikkeisiin, laajoihin liikeratoihin sekä vauhdikkaisiin hyppyihin ja siirtymisiin.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joissa molemmissa vaaditaan hyvää perusvoimistelutaitoa sekä kestävyyttä. Toinen rooleista tulee olemaan taitotasoltaan hieman helpompi. Vaikeammassa roolissa on puolestaan enemmän liikkuvuutta ja tasapainoa vaativia osioita.

Vaatimukset: Ohjelman kohderyhmänä ovat voimistelijat, jotka ovat esiintyneet ja/tai kilpailleet tanssillisen voimistelun ohjelmissa tai joukkuevoimistelussa. Voimistelijoiden tulee olla vähintään yläkouluiässä, yläikärajaa ei ole.

HARJOITUKSET marraskuusta eteenpäin aina sunnuntaisin klo 15:30-16:30 Jokelan koululla

 

 

Arjen ylistys (60+)

Suomi Gymnaestradan hallinäytökseen on luvassa todellinen herkkupala, kun koreografit Raija Nurmi ja Terttuli Virtanen tekevät hallinäytökseen Arjen ylistys-nimisen ohjelman.

Ohjelma on tarkoitettu kaikille seurojen senioreille, kiltalaisille, Ikiliike-voimistelijoille (suositus 60+). Ohjelma on naisille ja miehille sopiva, jossa on mahdollisuus valita helpompi tai haastavampi rooli. Arjen ylistys pitää sisällään reipasta kävelyä, mutta on yleisilmeeltään kuitenkin rauhallisempaa liikuntaa. Musiikki puolestaan on mukaansatempaavaa, iloista marssia sekä tangoa ja iskelmää.

Raijan ja Terttulin esittelyihin pääset täältä.

HARJOITUKSET marraskuun alusta aina maanantaisin klo 15:30-16:30 Palokan liikuntahallilla