Mirva Martikainen

Toiminnanjohtaja

Toiminnanjohtajana vastaan mm. aikuisten liikunnasta ja markkinoinnista.

Ohjaajana tunneilla Dance, Lihaskunto, Syke, Voimapiiri, Lavis, ReisiPeppuVatsa. Tuuraan kaikkia mahdollisia tunteja tarvittaessa. 

puhelin: 045 639 6553

Sähköposti:  pnv[at]palokannaisvoimistelijat.fi

Mikko Nieminen

Ohjaaja

Aloitin Palokan Naisvoimistelijoilla syksyllä 2014 miesten peliryhmän vetäjänä sekä poikien palloiluryhmän ohjaajana. Opiskelen Jyväskylän ammattikorkeassa sekä toimin järjestyksenvalvojana. Vapaa-aikanani harrastan salilla käymistä sekä salibandyä. Aiemmin olen harrastanut salibandyä alemmalla divaritasolla

Puhelin:

Sähköposti: 

Anu Vainio

Ohjaaja

Olen paljasjalkainen palokkainen, joka on kulkeutunut fysioterapia- ja terveystieteiden opintojen kautta liikunta-alan ammattilaiseksi. Olen ohjannut ryhmäliikuntaa parikymmentä vuotta laidasta laitaan. Tällä hetkellä pilates on suurimpia innostuksen lähteitäni ja ammennan siitä ideoita kaikille tunneilleni. Nautin myös hikitunneista ja musiikista. Hauskaa päästä ohjaamaan liikuntaa palokkaisille – tervetuloa testaamaan Vire-treeniä!

Puhelin:

Sähköposti: 

Elina Tourunen

Ohjaaja

Olen Tourusen Elina ja asun Jyväskylässä mieheni ja koiramme kanssa. Koulutukseltani olen KM, Shindo-ohjaaja, Jomon Shindo-ohjaaja, lisäksi Hyvinvointivalmennuksen ja Mindfulnessin koulutuksia. Shindo on tullut elämääni monien käänteiden myötä. Shindon myötä olen kokenut saaneeni elämääni kehon ja mielen huollon lisäksi rentoutta, selkeyttä ja energiaa, ihania uusia ihmisiä ja kokemuksia. Shindon, ”sydämen tien” matka jatkuu. Tervetuloa kaikille kokemaan Shindon hyvän olon vaikutukset kehoon ja mieleen!

Puhelin:

Sähköposti: 

Essi Latvala

Ohjaaja

Ohjaaja Freegym alkeet, Trampoliinivalmennus ja Voltti

Puhelin:

Sähköposti:

Ismo Karttunen

Ohjaaja

Liikkumisen energiaa ja iloa täynnä tämä mies joka rakennettu on loistavasta asenteesta, innosta ja tsemppaavasta ohjaamisesta. Vuonna 2008 harrastuksesta ohjaamaan siirryin muita liikkujia kannustamaan ja liikunnan iloa jakamaan. Tunneillani on läsnä lämpö ja tekeminen, kaukana siis vetelehtiminen. Voimaa kuin pienessä kylässä joka näkyy myös tuntien ilmeessä ja tekemisessä. Monipuolisesti kehoa ja mieltä vahvistetaan kun tehokkaista tunneista tulet kanssani nauttimaan.

“Elämässä tärkeintä tahto on: se joka haluaa keksii keinot, joka ei tahdo keksii selitykset.”

Puhelin:

Sähköposti: 

Jonna Kokko

Ohjaaja

Olen Jonna Kokko ja työskentelen KirrinMuuvissa liikunnanohjaajana, sekä asiakaspalvelijana. Olen ohjannut vuodesta 2008 alkaen liikuntaa ja LesMills tuotteita vuodesta 2011. Tällä hetkellä ohjaan Sh’bam tanssillista tuntia!

Olen vuosien varrella työskennellyt monenlaisessa liikuntaympäristössä mm. kunnallisessa sekä isossa kuntokeskuksessa. Tavoitteeni on innostaa omalla osaamisella parempaan elämän laatuun. Kehittää itseäni vieläkin paremmaksi liikunnan ammattilaiseksi. Auttaa, kannustaa ja luoda uskomattomia elämyksiä omilla tunneillani.

Tehdään yhdessä pysyvästi parempaa! 

Puhelin:

Sähköposti: 

Jonna Viljanen

Ohjaaja

Ammatiltani olen liikunnanopettaja (LitM). Päivätyöni vastapainona ryhmäliikuntatuntien pitäminen on itselleni parasta terapiaa ja tuntien pitäminen on ollut rakas harrastukseni jo 12 vuoden ajan. Kokemusta löytyy kaikenlaisien tuntien ohjaamisesta.

Puhelin:

Sähköposti: 

Mari Korhonen

Ohjaaja

Puhelin:

Sähköposti: 

Marja Kuona

Ohjaaja

Puhelin:

Sähköposti: 

Päivi Tiiva

Ohjaaja

Olen kahvakuulaan hurahtanut tutkija Uuraisilta. Aloitin kahvakuulaharjoittelun 2007, nykyään ohjaan, treenaan ja joskus myös kisailen lajissa. Kahvakuulaohjaajakoulutukset olen käynyt Sotilasurheiluliitossa (2012) sekä Suomen Painonnostoliitossa (2013), jonka jälkeen olen ohjannut muutamaa tuntia viikossa. Kahvakuulan ohessa ohjaan myös kuntonyrkkeilyä, jota olen harrastanut pitkään eri nyrkkeilyseuroissa. Olen myös eräopas joten liikun paljon luonnossa sekä jumppailen mahdollisuuksien mukaan monipuolisesti. Aloitin ohjaamisen PNV:llä syksyllä 2013.

Puhelin:

Sähköposti: 

Sami Manninen

Ohjaaja

Puhelin:

Sähköposti: 

Sanna Tulokas

Ohjaaja

Heippa,

ohjaustaustaa liikunnan puolelta minulta löytyy monen vuoden verran mm. kansalaisopiston puolelta. Olen liikuttanut sekä lapsia, aikuisia että ikääntyneitäkin.

Liikunta veti puoleensa myös opinnoissa ja kemian opettajaopinnot vaihtuivat fysioterapeutin opintoihin, joita tällä hetkellä suoritan. Kotona hyötyliikunnastani vastaavat kaksi pientä tyttöä.

Rakastan tanssillisia tunteja, mutta välillä on ihana myös vetää hieman henkeä rauhallisemmassa jumpassa. Ryhmäliikuntatunnit ovat olleet aina lähellä sydäntä, ja toivottavasti sinäkin löydät tunneiltani liikunnan ilon! 

Puhelin:

Sähköposti: 

Tarja Pasanen

Ohjaaja

Tulin PNV:n ohjaustiimiin vuoden 2017 alusta alkaen. Ohjailen Lavis-lavatanssijumppaa Kortepohjassa lauantaisin klo 13-14 ja Viitaniemessä  Jaolla tiistaisin klo 16.30. Jaolla Laviksen lisäksi kevään aikana ohjailen myös tanssillista voimistelua eli FlowGymnastics®-tunteja, jättipalloa ja RPV-tunteja. Olen nyttemmin siis hurahtanut Lavikseen niin maalla kuin vedessäkin. Ohjailen viikottain myös vesijumppia mm. Laajavuoren kylpylässä. 

Olen tehnyt vuosien varrella useita tanssillisen voimistelun koreografioita eri-ikäisille ryhmille ja ihan hyvällä menestykselläkin. Olen myös valmentanut joukkuevoimistelijoita ja nykyään toimin edelleen mm. joukkuevoimistelun 1.luokan tuomarina.  Olen kouluttautunut myös Bailamama 9months,-4venus ja -2baby ohjaajaksi. 

 

Haluan luoda tunneillani ohjattavilleni iloisen energisen fiiliksen, joka tempaa mukaan ihan itsestään!

On ilo liikkua PNV:ssä! Nähdään ?

Puhelin:

Sähköposti: 

Kati Viitala

Ohjaaja

Hurahdin tanssimiseen jo pikkutyttönä ja nyt aktiivista harrastamista on takana noin 20 vuotta. Erityisesti latinalaiset tanssit ovat kulkeneet mukanani aina tähän päivään asti. Aktiivisesti olen työskennellyt ohjaajana vuodesta 2014 urheiluseuroilla, kuntosaleilla ja tanssikoululla. Olen valmistunut matkailualan ohjelmapalvelupuolelta alunperin ja sieltä sain myös hurjan paljon monipuolista ohjauskokemusta.

Tunneillani pääpaino on saada hiki pintaan turvallisesti ja tanssillisilla tunneilla hauskaa pitäen menevän musiikin tahdissa. Jokaisella ihmisellä on oma uniikki hieno tapansa liikkua ja kannustan aina asiakkaita löytämään sen oman juttunsa. Tanssituntien lisäksi olen ohjannut HIIT, lihaskunto sekä kehonhuoltotunteja.

Ohjaajana olen kannustava ja energinen. Painotan paljon liikkeiden turvallista suoritustekniikkaa sekä kannustan liikkumaan omien rajojen mukaan..ja puristamaan itsestä ihan pikkuisen enemmän vielä.

Puhelin:

Sähköposti: