World Gymnaestrada 2019, Itävalta

 

Tapahtuma, jota et voi jättää kokematta!

16. World Gymnaestrada on Itävallan Dornbirnissä 7. - 13.7.2019
Come together. Show your colours!

Iloa, elämyksiä, kansainvälistä tunnelmaa, rentoa menoa..
Mukana koko kansainvälinen voimisteluperhe, harrastajat ja huiput, kaikki voimistelulajit. Sunnuntaista lauantaihin, 7 kesäistä päivää yhdessä Itävallan Vorarlbergissa. Ohjelmassa avajaiset ja päätösjuhla, hallinäytöksiä, kenttänäytöksiä, lavaesityksiä, iltanäytöksiä. Ohjelmassa myös Dornbirn Special, World Team -ohjelma, Pohjolan ilta, FIG Gaala. 

Lento ja hotelli varaukset 14.10. mennessä

Sitovat ilmoittautumiset 25.11. www.jasentieto.fi

 

#oonhyväjustnäin

Tanssi nuorille, yli 12-vuotiaille tytöille ja pojille, koreografeina Nea Vallin ja Riikka Kuusipohja

Vauhdikas ja energinen tanssin kenttänäytös käsittelee nuorten itsetuntoa nykypäivän sosiaalisen median pyörteissä. Esitys peräänkuuluttaa aitoutta, itsevarmuutta sekä luonnollisuutta. Se on samalla myös kannanotto some-kiusaamista vastaan.

Tämän esityksen tarkoitus on saada nuorten ääntä kuuluviin nostamalla aihetta esiin tanssin ja sosiaalisen median avulla. Jokaisen nuoren tulisi saada onnistumisen kokemuksia ja tuntua yhteenkuuluvuutta sekä tanssin parissa että somen syövereissä. Olemme arvokkaita juuri sellaisina kuin olemme.

Koreografiassa yhdistellään katutansseja ja jazztanssia. Esitys soveltuu monentasoisille ja -ikäisille tanssijoille.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joista toisessa keskitytään perustanssitekniikkaan, tehdään paljon toistoja ja käytetään tasaiskuisia rytmejä. Toisessa roolissa on haasteellisempaa liikekieltä ja nopeampia sarjoja, jotka vaativat tanssijalta hyvää fyysistä kuntoa sekä vahvaa ilmaisua.

Esityksessä korostuu lämmin yhteishenki, hyvä meininki ja yhdessä tekemisen ilo. Ne kantautuvat tanssisaleilta koko kansalle sosiaalisen median kautta sekä itse suurtapahtumassa stadionkentältä katsomoon.

Sun ei tarvii feikkaa, mitään roolia veivaa.

Yhtään ei tarvii jarruttaa!

Sun ei tarvii feikkaa, nyt paeta ei saa.

Älä välitä muista, nosta kädet ilmaan!

Sä pystyt mihin vaan, oot hyvä juuri noin!

Lue koreografien esittely täältä.

HARJOITUKSET marraskuusta eteenpäin aina sunnuntaisin klo 14:30-15:30 Jokelan koululla

Energian ympäröimä

Tanssillinen voimistelu, aikuisille ja vähintään yläkouluikäisille, koreografina Eerika Laalo-Häikiö

Voimistelun energia valloittaa modernilla tavalla, kun tanssillisen voimistelun ohjelma valtaa Turun stadionin.

Esitys on täynnä vauhtia, voimaa sekä voimistelun virtaavuutta, vahvoja tunteita unohtamatta. Liikekieli kiteytyy vartalon liikkeisiin, laajoihin liikeratoihin sekä vauhdikkaisiin hyppyihin ja siirtymisiin.

Ohjelmassa on kaksi roolia, joissa molemmissa vaaditaan hyvää perusvoimistelutaitoa sekä kestävyyttä. Toinen rooleista tulee olemaan taitotasoltaan hieman helpompi. Vaikeammassa roolissa on puolestaan enemmän liikkuvuutta ja tasapainoa vaativia osioita.

Vaatimukset: Ohjelman kohderyhmänä ovat voimistelijat, jotka ovat esiintyneet ja/tai kilpailleet tanssillisen voimistelun ohjelmissa tai joukkuevoimistelussa. Voimistelijoiden tulee olla vähintään yläkouluiässä, yläikärajaa ei ole.

HARJOITUKSET marraskuusta eteenpäin aina sunnuntaisin klo 15:30-16:30 Jokelan koululla

 

 

Arjen ylistys (60+)

Suomi Gymnaestradan hallinäytökseen on luvassa todellinen herkkupala, kun koreografit Raija Nurmi ja Terttuli Virtanen tekevät hallinäytökseen Arjen ylistys-nimisen ohjelman.

Ohjelma on tarkoitettu kaikille seurojen senioreille, kiltalaisille, Ikiliike-voimistelijoille (suositus 60+). Ohjelma on naisille ja miehille sopiva, jossa on mahdollisuus valita helpompi tai haastavampi rooli. Arjen ylistys pitää sisällään reipasta kävelyä, mutta on yleisilmeeltään kuitenkin rauhallisempaa liikuntaa. Musiikki puolestaan on mukaansatempaavaa, iloista marssia sekä tangoa ja iskelmää.

Raijan ja Terttulin esittelyihin pääset täältä.

HARJOITUKSET marraskuun alusta aina maanantaisin klo 15:30-16:30 Palokan liikuntahallilla